Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Beschikbaar per 16 december voor de duur van 1 jaar (max. tot medio januari 2026).
Gelegen aan de Obrechtstraat in Den Haag ligt dit karakteristieke en grote 6-kamer appartement (1897).
Het betreft een uiterst charmante woning met ruime achtertuin, dat smaakvol is ingericht en bovendien goed is onderhouden. De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd.
De woning heeft aan de achterzijde een ruime achtertuin met terras en bevindt zich in de buurt Duinoord dat bekend staat om de vele karateristieke panden, de rust en de vele charmante winkels en cafe's op loopafstand. Bovendien bevindt het openbaar vervoer (tram en bus) zich eveneens op loopafstand van de woning en kan het strand van Scheveningen makkelijk worden bereikt.
Indeling:
De woning heeft op de begane grond een prachtige chambre en suite, 2 woon lagen en beschikt over 3 slaapkamers en 1 kamer dat dient als opbergruimte.
Indeling:
Via de voordeur bereikt u de gang met tussendeur. Aan de rechterzijde, bereikt u via een deur de woonkamer dat zich aan de voorzijde bevindt. De eetkamer en een leuke zitplek bevinden zich aan de achterzijde waar u via openslaande deuren, toegang hebt tot het terras en de prachtige achtertuin.
Verderop in de gang bevindt zich een ruime keuken met aansluitend het washok dat via een glazen dak licht ontvangt. Via de keuken kunt u via een aparte deur, de eetkamer bereiken. In de gang richting keuken, bevinden zich een aparte toiletruimte en 2 bergingskasten waar u de niet alledaagse spullen kunt opbergen. Voorbij de tuin en paralel aan de tuin naar achteren, bereikt u via een mooie gang, de moderne badkamer met spiegelverlichting, dubbele wastafel en fraaie douche cabine. de ruime master bedroom met een fraaie kledingkast bevindt zich helemaal achterin. Via een deur bereikt u vanuit der masterbedroom de mooie achtertuin. Via een fraaie houtentrap bereikt u de 2e woonlaag waar zich 3 slaapkamers en een bergruimte bevinden. Hier bevindt zich tevens een prachtige badkamer met een dubbele wastafel en een moderne douche cabine. De mester bedroom bevindt zich helemaal achterin. Alle kamers kijken uit op de prachtige achtertuin.
Kortom: Een heerlijke woning voor een koppel of een gezin met 2-3 kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 144

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 144

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl