Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Betaalbaar wonen in omgeving Rotterdam

Binnenkort hebben wij een leuke eengezinswoning in Poortugaal beschikbaar. De woonruimte heeft een oppervlakte van circa 80m² en bevindt zich in een mooie wijk van het dorp.

Hoe ziet deze woning er van binnen uit?

De woning beschikt onder andere over een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Daarnaast heb je de beschikking over een zonnige en ruime achtertuin

Over Poortugaal

Poortugaal is een gezellig dorp in de gemeente Ridderkerk. Het heeft een charmante dorpssfeer met knusse straatjes. Je vindt er leuke lokale winkels en eetgelegenheden, en het dorp ligt mooi aan de Oude Maas, wat zorgt voor prachtige natuur- en wandelroutes. Vooral de historische gebouwen en de groene omgeving maken het een prettige plek om te wonen. Ideaal voor wie van rust houdt maar toch dichtbij de stad wil zijn!

De dichtstbijzijnde supermarkt en het centrum van Poortugaal ligt op 6 minuten lopen van de woning.

Een stukje historie over Poortugaal

Vroeger was Poortugaal een boerendorp met voornamelijk vlas-, groente- en fruitteelt. Tegenwoordig werken veel inwoners in Rotterdam of het Rotterdamse havengebied.

Vanaf de jaren zestig verrezen op het grondgebied van Poortugaal de Rotterdamse wijken Meeuwenplaat, Zalmplaat en Boomgaardshoek. Bij de gemeentelijke herindeling van 1985 zijn deze wijken door de gemeente Rotterdam geannexeerd en is Poortugaal met het buurdorp Rhoon gefuseerd, tot de gemeente Albrandswaard.

Rotterdam om de hoek

Rotterdam is een stad vol energie en creativiteit, perfect voor jongeren. Met een bruisend nachtleven, trendy cafés en een boeiend cultureel aanbod is er altijd wel iets te doen. De moderne architectuur en hippe wijken zoals Witte de Withstraat en Katendrecht geven de stad een unieke vibe. Plus, je hebt toegang tot mooie havens en groene gebieden voor ontspanning. Kortom, Rotterdam is de plek om te ontdekken, genieten en nieuwe ervaringen op te doen!

Kijk je mee?

Wat kost tijdelijk huren in Poortugaal bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten zijn € 530,-. Dit bedrag is exclusief de kosten van gas, water en elektra. De servicekosten voor deze woning bedragen € 1,56 per maand.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 80

Overige

Eengezinswoning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 80

Overige

Eengezinswoning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

De nieuwste huurwoningen in Poortugaal