Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Unieke werkruimte beschikbaar in hartje Rotterdam!Ben jij op zoek naar een werkruimte die net zo bijzonder is als jouw onderneming? Wij beheren een prachtige voormalige kerk in Rotterdam die nu beschikbaar is als tijdelijke werkruimte. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!
Over het gebouwDeze indrukwekkende locatie was ooit een kerk, maar sinds 1994 diende het als thuisbasis voor het Rotterdams korps van het Leger des Heils. De kerkzaal, met een oppervlakte van ongeveer 200m²,  heeft veel daglichtinval en biedt een inspirerende sfeer om in te werken. Vanuit de kerkzaal heb je toegang tot een gang met een pantry, een apart toilet en verschillende kamers.
Ligging en bereikbaarheidHet pand ligt ideaal in de Rotterdamse wijk Kiefhoek, in Bloemhof. Op loopafstand vind je tal van winkels en handige openbaar vervoersopties zoals bus en tram. Je bent met het OV in een mum van tijd in het centrum van Rotterdam. Bovendien zijn de A15 en A16 snel en eenvoudig te bereiken met de auto.
Kijk je mee?
Wat kost het om hier te werken via Gapph?Je krijgt van ons een bruikleencontract. Voor slechts €350 per maand krijg je dus een unieke werkruimte op deze fantastische locatie. Een buitenkansje voor jou en je onderneming!

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bedrijfsruimte
Bouwjaar 1929

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 300

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bedrijfsruimte
Bouwjaar 1929

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 300

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer