Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via ********. Gelieve contact met hen op te nemen.
Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.
Tijdelijke appartementen beschikbaar in Amsterdam!
We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Amsterdam. We hebben per direct verschillende appartementen beschikbaar in onze bruisende hoofdstad!
Over de woning
De appartementen zijn ongeveer 40 tot en met 60 m2 en hebben twee tot drie kamers. Dit verschilt per woning. Verder hebben de woningen een fijne basic keuken en badkamer.
De ligging en bereikbaarheid
De woningen liggen in de buurt van Bos en Lommer in de Couperusbuurt. Met een bushalte en tramhalte om de hoek en het metrostation Jan van Galenstraat op 15 minuten lopen, ben jij in no-time op elke toffe plek in Amsterdam. Er zijn diverse winkels op loopafstand en naar het Sloterplasstrand wandel je in een paar minuten. Ook zit je binnen 25 minuten fietsen midden in het centrum van Amsterdam!
Leven in Amsterdam
Amsterdam, de stad van eindeloos plezier en ontdekkingen! Hier beleef je niet alleen de meest fantastische toeristische attracties, maar kun je ook helemaal opgaan in de cultuur, genieten van het bourgondische leven of lekker struinen door de winkelstraten. In Amsterdam is alles letterlijk binnen handbereik!
Wat kost wonen in Amsterdam via *****?
Je krijgt van ons een contract op basis van de leegstandswet. Je betaalt per maand € 650,- aan kale huur en € 15,- aan servicekosten. Aangezien het tijdelijk verhuur via de Leegstandwet is, kun je hier gegarandeerd minimaal 6 maanden wonen.
Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 40

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 40

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Wooninfluencers

Laden..