Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Tijdelijke werkruimte beschikbaar in VughtIn Vught beheren wij dit prachtige pand. Lijkt het je leuk om samen met andere ondernemers op deze locatie te werken? We vertellen je graag meer!

De ligging en bereikbaarheid van VughtDit pand is perfect gelegen op het groene terrein van Reinier van Arkel. Het ligt direct aan de A2 en op slechts vijf minuten van de N65. Bovendien bevindt het zich aan de rand van het levendige centrum van Vught. Maak een wandeling door het historische hart van Vught en ontdek de sfeervolle straatjes, unieke winkels en diverse eetgelegenheden. Hier vind je tal van gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten.


Meer over VughtVught is een charmante plaats met een rijke geschiedenis en veel te bieden. Bezoek Kasteel Maurick, een prachtig middeleeuws kasteel omgeven door natuur.

Geniet van de rust in het park van Landgoed Huize Bergen, of verken de natuurgebieden zoals de Vughtse Heide en de IJzeren Man, een recreatieplas met strand en wandelroutes.


Kijk je even mee?


Wat kost het om hier te werken via Gapph?Dit is een project waar diverse ondernemers samenwerken en mooie herinneringen creëren. Lijkt het je leuk om hier samen voor te zorgen? Dan is deze plek perfect voor jou! Of je nu op zoek bent naar een grote ruimte of juist iets kleiner, er is voor iedereen een geschikte optie.

De ruimtes variëren in grootte van ongeveer 15 m² tot 90 m². Het pand is volledig voorzien van alle nodige faciliteiten. Je ontvangt van ons een bruikleencontract, waarbij de maandelijkse kosten, inclusief gas, water en licht, variëren tussen de €150 en €720, afhankelijk van de gekozen ruimte.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bedrijfsruimte
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 15

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bedrijfsruimte
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 15

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer