Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Levensloopbestendige villa op Citta Romana met riante tuin en slaapkamer beneden!
Bent u op zoek naar een luxe en comfortabele recreatiewoning waar u optimaal kunt genieten van rust, natuur en privacy? Dan is deze prachtige villa op Citta Romana nummer 246 de perfecte keuze voor u!

De villa heeft alles wat u zich wenst:
• Royaal perceel van 278 m2 met een prachtige, zonnige tuin op het zuidwesten.
• Uitgebouwde woonkamer van 38 m2 met veel lichtinval en een schitterend uitzicht over groen.
• Moderne keuken met complete inbouwapparatuur.
• Drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond voor extra comfort.
• Twee badkamers, beide met douche en wastafel.
• Energielabel A voor een laag energieverbruik.
• Parkeergelegenheid op eigen erf.

Wilt u deze unieke villa bezichtigen?

Neem dan contact op met Voorne Makelaars. Wij plannen graag een afspraak met u.

De villa staat op een mooi perceel aan de rand van het resort Citta Romana. Aan de voorkant kunt u gemakkelijk twee auto’s parkeren. Aan de zijkant van de woning is de toegang, plus de toegang tot een extra schuur voor (elektrische) fietsen en tuingereedschap. De centrale hal ontsluit de slaapkamer aan de voorkant van de villa, het gastentoilet en de woonkamer. De trap is aangepast: Via een vaste trap (in hout uitgevoerd en bekleed met tapijt), wordt de eerste verdieping bereikt. Onder de trap is een extra bergruimte. De volledige woning is voorzien van een PVC vloer.

De woonkamer is fors vergroot door een aanbouw: Deze ruimte is nu 38 m² groot en biedt ruim plaats voor een zithoek en een grote eettafel. De afwerking het plafond is strak door middel van stucwerk. In de uitbouw zijn spotjes in het plafond geïnstalleerd. De woonkamer zelf is licht door de grote schuifpui aan de achterkant van de woning. Hierdoor ontstaat een mooie visuele relatie met het terras en het groen van de landerijen en het dijklichaam langs het Haringvliet (Schenkeldijk), waarop de villa direct uitkijkt. Zowel vanuit de woonkamer als de tuin ervaar je de groene omgeving waarin de villa zich aan de achterkant bevindt.

De keuken is nieuw (2021) en biedt een uitgebreide uitrusting aan inbouwapparatuur: Er is een oven, combinatie magnetron, vaatwasser, luxe kookplaat en een koel – vries combinatie. De keuken beschikt over een Quooker en een uittrekbare kraan, erg handig. Fijn is het raam aan de zijkant bij de keuken, waardoor er daglicht op het keukenblad valt.

In de bijkeuken is er plek voor een wasmachine, droger, extra koelkast, vriezer en voorraad. De CV, die geïnstalleerd is in 2016, hangt achter in de bijkeuken.

Op de begane grond is ook een slaapkamer, voorzien van rolluik, met complete nieuwe badkamer, wat natuurlijk extra comfort geeft. Deze slaapkamer kunt u ook inrichten als werkplek of kantoor. De complete badkamer op de begane grond, die betreden wordt vanuit de slaapkamer, is uitgevoerd met douche, dubbele wastafel en design radiator.

Alle ruimtes in de villa worden verwarmd door middel van vloerverwarming. Hierdoor wordt het in de toekomst mogelijk om lage temperatuur verwarming toe te passen in combinatie met een hybride warmtepomp.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt. De slaapkamer aan de voorkant van de woning is voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterkant kijkt uit over het groen langs het Haringvliet.

Tussen de twee slaapkamers is de nieuwe badkamer, uitgevoerd met een douche, aparte wasbak en toilet.

De royale tuin is gelegen op het zuidwesten en biedt veel privacy. Naast de villa ligt de zijtuin, voorzien van een grasveld. Achter is een mooi terras uitgevoerd met grote tegels, geflankeerd door vaste plantenbakken. Dit terras ligt precies in het verlengde van de woonkamer en kijkt uit over het groen langs het Haringvliet.

Energielabel A

Dit is een energiezuinige woning door de hoge isolatiewaarde van het dak en de grote overstekken, waardoor binnen in de zomer en in de winter een aangename temperatuur is.

Citta Romana

Het vakantiepark "Citta Romana" ligt direct achter de duinen van Voorne, nabij het Haringvliet- en het Noordzeestrand en op steenworp afstand van het vestingstadje Hellevoetsluis.

De omgeving van het park biedt ook veel natuur waardoor de directe omgeving uitnodigt om te gaan wandelen, fietsen of paardrijden. Het Haringvliet en de Noordzee zijn het decor wat ook ideaal is voor diverse watersport activiteiten.

De faciliteiten op het park bieden ook mogelijkheid voor ontspanning. In het centrumgebouw vindt u, naast de lounge en de receptie, een zwembad met kinderbad, sauna en een restaurant. Ontspannen kunt u in de beautysalon of in de massagesalon. Voor uw vergeten boodschapjes en versgebakken broodjes en croissants kunt u dagelijks terecht in de winkel bij de receptie.

Alle woningen op Resort Citta Romana zijn aangesloten op een uitstekend werkend Wifi systeem en beschikken over 100+ satelliet tv kanalen.

Parkkosten

Alle bedragen per jaar vermeld, inclusief btw. Achter de bedragen zijn de geldende btw-tarieven (januari 2024) vermeld. De kosten voor de nutsvoorzieningen worden per kwartaal gefactureerd. De kosten voor het park zelf kunnen in 1 keer betaald worden in februari of in 11 termijnen (iedere maand, behalve de maand januari).

De onderstaande parkkosten zijn voor het jaar 2024 van toepassing:
- Beheersvergoeding € 529,10 incl. BTW per jaar;
- Centrumbijdrage € 1.038,61 incl. BTW per jaar;
- Erfpachtcanon algemene gronden € 358,38 (geen BTW van toepassing) per jaar;
- Parkbijdrage € 1.936,00 incl. BTW per jaar;
- Voorschot nutsvoorziening € 2.740,00 incl. BTW per jaar.

Verbruik gas, water en elektriciteit wordt achteraf gerekend met iedere eigenaar.

In totaal zijn de kosten voor de villa dus € 6.072,99. Wanneer deze betaald worden in 11 termijnen zijn de kosten dus € 552,09 per maand, inclusief btw, inclusief het voorschot van de nutsvoorzieningen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 372
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 278
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 372
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 278
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Voorne Makelaars & Advies

Aangeboden door:

Voorne Makelaars & Advies