Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

### Charmant Chalet op Unieke Locatie aan EuroParcs Kraaijenbergse Plassen

Een warm welkom in dit charmante chalet gelegen op de unieke locatie van EuroParcs Kraaijenbergse Plassen te Linden. Ontworpen om voorzien te zijn van alle gemakken, biedt deze woning het ultieme vakantiegevoel.

### Sfeervolle Living met Schitterend Uitzicht

De living is een samensmelting van een loungehoek, eethoek en keuken, allemaal badend in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. De stijlvolle loungehoek is compleet met een gezellige bank, fauteuils, elektrische open haard, en een TV met CAI-aansluiting en WiFi voor optimaal vermaak.

### Compleet Uitgeruste Keuken en Eethoek

De halfopen keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriesvak, (combi)magnetron, oven, vaatwasser en gasstel met afzuigkap. De eethoek straalt warmte uit met een houten tafel en acht comfortabele stoelen voor gezellige diners.

### Drie Slaapkamers voor Zes Slaapplaatsen

Het chalet beschikt over drie slaapkamers met in totaal zes slaapplaatsen. De hoofdslaapkamer biedt een ruim tweepersoonsbed, terwijl de andere kamers twee eenpersoonsbedden bevatten. Voldoende kastruimte zorgt voor een opgeruimde sfeer.

### Nette Badkamer en Extra Toilet

De betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet, design radiator en wastafel met spiegel. Als extra is er een separaat toilet beschikbaar voor extra comfort.

### Strakke Tuin en Terras

De keurig aangelegde tuin biedt een ideale plek om te ontspannen tijdens uw vakantie. Het betegelde terras aan de zijkant van de woning is uitgerust met comfortabel tuinmeubilair. Parkeren kan direct voor de woning op eigen terrein.

### Verwarmd door CV en Inclusief Inventaris

Dit chalet wordt verwarmd middels een CV en wordt inclusief inventaris opgeleverd, waardoor u direct kunt genieten van uw verblijf.

### Ideale Doelgroep

Dit charmante chalet is ideaal voor recreanten en investeerders die op zoek zijn naar een sfeervolle vakantiebestemming in een prachtige omgeving.

Faciliteiten van het park:
-Strand en Natuurmeer
-Bootverhuur
-Oplaadpunt elektrische auto
-Broodje service
-Brasserie op Den Brul
-Fietsverhuur
-E-Chopperverhuur
-Sup verhuur
-Speeltuin

Over vakantiepark EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen
Wie, wat, waar, wanneer

In het mooie Brabantse land vind je alle ingrediënten voor een heerlijke gezinsvakantie. EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen wordt omringd door zwem- en natuurwater. Niet alleen ligt het aan de Kraaijenbergse Plassen, het heeft ook een open vaarverbinding met de Maas. Wandel of fiets door de Mookerheide of bezoek Nijmegen, de oudste stad van Nederland.

Water en groene bossen
Vanaf EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen neem je zo een duik in het zwemwater van de Kraaijenbergse Plassen, bovendien vaar je ook zo met een bootje de Maas op. Grote meren, heidevelden, zandverstuivingen en oude bossen sieren het Brabantse landschap in het Land van Cuijk. Zoals de bekende Sint Anthonis Staatsbossen en de Overloonse Bossen bijvoorbeeld. Heerlijke plekken voor een wandeling of fietstocht.

Van de Romeinen tot Nijmegen
Al sinds de tijd van de Romeinen is er veel om dit gebied gevochten. Bij Cuijk kwamen veel wegen samen, waardoor dit een bekend knooppunt werd en de Romeinen hier een grote brug over de Maas bouwden. Wil je meer weten over die Romeinse tijd, loop dan bij Museum Ceuclum in Cuijk binnen. Dat het Cuijk en omgeving voor de wind ging, vertaalde zich ook in de bouw van kastelen, zoals kasteel Tongelaar. Ook in Nijmegen herinnert alles aan vervlogen tijden. Zo vind je in de oudste stad van Nederland bezienswaardigheden als de Grote Markt, de Grote Kerk en Middeleeuwse gebouwen in de benedenstad. Archeologiemuseum De Bastei geeft je een kijkje in de ondergrondse gangen van de stad. Ook leuk is Museumpark Heilige Land Stichting en amusementspark Tivoli in Berg en Dal.

Recradroom Makelaars
Bel 055-2032257 of mail
naar [email protected]
en kijk op www.recradroom.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 225
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 298
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 225
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 298
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom