Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Landelijk wonen met de uitvalswegen direct om de hoek. Buiten het dorp Heumen in het buitengebied ligt deze vrijstaande woning met garage en houten schuur op een riant perceel van maar liefst 5.766 m2.

Deze woning is uitstekend bereikbaar middels de autosnelweg A73 in de richting Nijmegen en Venlo. Voor uw dagelijkse levensbehoeften kunt u terecht in Malden gelegen op 13 fietsminuten van de woning. De Radboud Universiteit en ziekenhuizen, het gezellige centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen alsmede de omgeving van NXP Semiconductors zijn binnen een kwartier bereikbaar! De natuur van de Hatertse Vennen en de bossen tot aan het Duitse Reichswald en de St. Jansberg liggen om de hoek!

De woning is een echte gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers en twee badkamers. Ook een slaap- en badkamer op de begane grond. De woning is ook ideaal voor expats!

Indeling:

Begane grond: entree, hal met meterkast, dichte keuken (woonkeuken) met een landelijke uitstraling voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak en koelkast, gang naar bijkeuken met witgoedaansluitingen en deur naar het terras voorzien van een overkapping, toilet, slaapkamer en luxe badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

Verdieping: overloop, badkamer met inloopdouche en vaste wastafel, vier slaapkamers (deels voorzien van kasten).

Zolderverdieping: vlieringzolder

De tuin is riant en ligt op een perceel van maar liefst 5.766 m2. Zonnig terras op het zuiden. Garage met separate berging en overkapping (garage in spouw uitgevoerd en voorzien van een vleiringzolder. separate vrijstaande houten schuur. Er is voldoende bestrating aangelegd om een aantal auto's te parkeren.

Bijzonderheden:

- bouwjaar 1968 - perceel oppervlakte 5.766 m2 - inhoud 541 m3 - gebruiksoppervlakte wonen 139 m2 - overig inpandige ruimte 17 m2 - gebouwgebonden buitenruimte 25 m2 - externe bergruimte 68 m2 - CV combi-ketel met CV installatie - krachtstroom

Aanvaarding in overleg.

Selectie criteria: Wij hanteren een werkwijze bij het aanbieden van huurwoningen ter voorkoming van woondiscriminatie. Deze sectiecriteria kunt u opvragen bij ons op kantoor. Onderdelen van deze selectiecriteria zijn:

- volgorde van aanmelding; - inkomenseis (u dient minimaal tweemaal de maandhuur als bruto maandinkomen te hebben excl. vakantiegeld); - het type inkomen en duur arbeidsovereenkomst; - het huurverleden (wij vragen mogelijk een verhuurdersverklaring aan u); - samenstelling huishouden

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 541

Overige

Perceel oppervlakte 5766

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 541

Overige

Perceel oppervlakte 5766

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars

De nieuwste koopwoningen in Heumen