Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime, uitgebouwde LUXE VILLA met veel extra’s (o.a. wijnkelder en sauna), gelegen aan verkeersluwe (doodlopende) straat, kindvriendelijk gelegen in de populaire wijk de Heeswijkse Kampen. Moderne keuken en badkamer, zonnepanelen en maar liefst 6 slaapkamers. Tuin met veel privacy, tuinhuis, overkapping, diverse terrassen en vrije achterom. Op loopafstand gelegen van scholen, winkels, recreatieplassen en de A-73 (Nijmegen 15 autominuten).

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: Weegbree6.nl

LIGGING

De wijk is waterrijk en vooral gericht op (jonge) gezinnen. Zin om te wandelen of fietsen? Geen probleem, "De Kraaijenbergse Plassen" nodigt u uit om te ontdekken wat er nog meer te doen is in de omgeving. Diverse sportvelden en -verenigingen van Cuijk liggen op fietsafstand evenals het centrum van Cuijk. Zodra u de straat over steekt, het park door wandelt dan komt u uit bij het kinderdagverblijf, BSO en basisschool De Waai. Nijmegen is goed bereikbaar via de snelweg A73 of met het openbaar vervoer (trein/bus). Fietst u liever? Dan kunt u gebruik maken van het MaasWaalpad via de snelfietsroute F73 en bereikt u binnen 14 kilometer de binnenstad van een van de oudste steden van Nederland.

INDELING

Begane grond: Oprit; carport; hal; toilet voorzien van wandcloset en fonteintje. L-vormige woonkamer met PVC vloer, vloerverwarming, goede lichtinval en design-houtkachel en aan de achterzijde fraai zicht op de tuin. Moderne keuken (2021) met schiereiland met inductie kookplaat. Voorts inbouwapparatuur, zoals vaatwasser, koelkast, oven, combimagnetron en quooker. Er is extra leefruimte gecreëerd door de uitbouw aan de achterzijde van de woning met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. Ruime bijkeuken met keukenblok en wastafel. Kelder voorzien van 2 vertrekken, namelijk een wijnkelder en een op maat gemaakte ruime sauna met douche-ruimte.

1e verdieping: Overloop met toegang tot 4 slaapkamers, allen met keurige parketvloer en ouderslaapkamer met airco en toegang tot ruim dakterras met 2 bergingen. Ruime, moderne badkamer (2019) voorzien van inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel, toilet, mechanische ventilatie en designradiator. Wasruimte met wastafel en witgoedaansluitingen.

2e verdieping: Vaste trap naar de 2e verdieping. Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, ieder met keurige laminaatvloer en dakraam.

Tuin: Fraai aangelegde voor, zij- en achtertuin met gazon en terrassen. Achterin de tuin een onlangs gebouwde overkapping van 12 m2, met daarop 4 zonnepanelen. Voorts nog een houten tuinhuis met elektra.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

ALGEMEEN: - Woonoppervlak 167 m2 - Inhoud 716 m3 - Perceel 423 m2 - Volledig geïsoleerd - Energielabel B - Nieuwe CV ketel (2024), hybride ready. - Zonnige tuin met grote overkapping - 16 zonnepanelen - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto's - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 716

Overige

Perceel oppervlakte 423

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 716

Overige

Perceel oppervlakte 423

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars