Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

FRAAI WONEN OP DE 3e ETAGE IN EEN RUIM EN ENERGIEZUINIG HOEKAPPARTEMENT MET BALKON EN GROEN UITZICHT

Dit 3-kamer appartement bevindt zich in een kleinschalig appartementencomplex met lift in een kindvriendelijke en groen opgezette wijk met volop parkeergelegenheid. Het is de unieke kans om gelijkvloers te wonen in de wijk Morgenweide. Een centraal gelegen gebied met verschillende voorzieningen in de nabijheid voor de dagelijkse behoeften, denk aan: supermarkten, apotheek, sportschool, sportvelden, bioscoop, zwembad, winkels en speciaalzaken (warme bakker, slager, bloemenwinkel etc). Alles op loopafstand. De groene opzet van de wijk met waterpartij maken het een aangename omgeving om te wandelen of te ontspannen. 

De bereikbaarheid is uitstekend. De uitvalswegen naar de A4 (Delft, Leiden, Amsterdam/Schiphol), A12 (Zoetermeer, Waddinxveen, Utrecht) en A13 (Rotterdam) zijn op slechts enkele autominuten te bereiken. Maar ook het Openbaar Vervoer biedt comfortabele reismogelijkheden: NS Station Ypenburg, Tram 15 (Den Haag centrum - Nootdorp) en Tram 19 (Leidschendam - Delft). De tram stopt letterlijk voor de deur, praktischer kan bijna niet. U kunt in alle rust thuis genieten, maar ook vrij snel de drukte opzoeken met alles binnen handbereik. Dit maakt deze locatie ideaal om te wonen, werken en ontspannen in Den Haag.

-

INDELING:
Via de afgesloten gemeenschappelijke entree met bellentableau heeft u toegang tot de lift en het trappenhuis.

3E VERDIEPING:
Bij binnenkomst valt de hoeveelheid licht van deze woning op. Het appartement is goed onderhouden en met liefde bewoond. Vanuit de hal heeft u toegang tot het separate toilet voorzien van een toiletpot en fonteintje, de badkamer, de hoofdslaapkamer, extra slaapkamer/werkkamer en de royale woonkamer met open keuken. 

Vanuit de hal heeft u toegang tot de hoofdslaapkamer. Deze aan de voorzijde gelegen slaapkamer is van een goed formaat, veel lichtinval en voorzien van laminaat. De extra slaapkamer ernaast wordt momenteel als kantoor gebruikt, maar kan uiteraard ook perfect dienen als logeer of hobbykamer. Tegenover deze kamer bevindt zich de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche met rainshower, een wastafel met meubel en een extra kast voor diverse spullen. 

Aan de andere zijde van de hal vind u de royale en lichte woonkamer met open keuken. Door de vele raampartijen aan de zijkant en aan balkonzijde is de woning erg licht en voelt deze ruimtelijk aan. De ideale plek om te kunnen ontspannen. De keuken is voorzien van een aanrechtblad en van alle gemakken voorzien o.a.: inductiekookplaat, vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesladen, spoelbak met mengkraan en diverse opbergkasten. 

Het gehele appartement is voorzien van neutrale wandafwerking en bijna volledig doorlopende nette laminaatvloer. 

-

BALKON:
Het appartement beschikt over een breed inpandig balkon van 6m2+ oppervlakte. Deze is middels de balkondeur vanuit de woonkamer te betreden. Geniet van het groene uitzicht, je kan hier relaxen met behoud van privacy.

BERGING:
Het appartement beschikt over een eigen privé berging met een perfecte bereikbaarheid vanaf de straatzijde. Ideaal en uitstekend bereikbaar voor de opslag van diverse spullen en het stallen van fietsen.

PARKEREN:
Dit appartement beschikt over een eigen privé parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage. Daarnaast zijn er in de wijk gratis parkeermogelijkheden voor bezoekers op openbaar terrein.

-

INTERESSE?
Dit appartement moet je gezien hebben Wij nodigen je van harte uit om dit gevoel zelf te ervaren. Bel of stuur ons een bericht (bij voorkeur) via de e-mailknop voor het maken van een afspraak.

-

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 93m2
- Eigendom / Gelegen op eigen grond
- Bouwjaar 2002
- Lift aanwezig in het complex
- Energielabel A (volledig geïsoleerd)
- Actieve VvE, maandbijdrage EUR 193,78
- Verwarmd middels Stadsverwarming
- Aparte berging in de onderbouw
- Eigen privé plek in de ondergelegen parkeergarage
- Meetrapportage NEN-2580 en plattegronden aanwezig
- Oplevering in overleg

Ondanks dat deze informatie met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onvolledig- of onjuistheden , dan wel de daar uit voortvloeiende gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Uw eigen woning nog niet verkocht of een hypotheek nodig? Vraag vrijblijvend een persoonlijk advies aan, zodat wij de mogelijkheden met u door kunnen spreken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 92.6
Inhoud woonhuis 305.91
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 92.6
Inhoud woonhuis 305.91
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Vastelle

Wooninfluencers

Laden..