Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Schitterend gelegen aan de Ammerse Kade op nummer 10 ligt dit grote fraai aangelegde perceel op 2 kadastrale nummers van ruim 1200 m². Met uw eigen steiger aan de Ammerse Boezem voor uw deur is dit een ideaal vertrekpunt voor een boottocht, een prima plek om uw hengel uit te gooien, een mooi begin voor een schaatstocht langs de molens of om een frisse duik te nemen in de zomer. Het gezellige dorp Groot-Ammers ligt zeer nabij en u vindt hier vele voorzieningen. Zo is er een moderne dorpskern met vele winkels, een weekmarkt, diverse scholen en kinderopvang, een zwembad, een bibliotheek, diverse medische voorzieningen en salons, een jachthaven, veel sportfaciliteiten en een gezellig verenigingsleven. Het is hier heerlijk wonen tussen het schitterende water van de Lek, de mooie molens in de polder en aan het kabbelende water van de Boezem.

De woning uit 1965 heeft een zeer charmant voorkomen en een heerlijke tuin maar vraagt wel wat aandacht op het cosmetische en constructieve vlak. Ook zou u er voor kunnen kiezen om een nieuwe woning te realiseren op dit ruime perceel.

De huidige woning beschikt over een ruime hal met aangrenzend een grote woonkamer met mooi zicht op de Boezem aan de ene zijde en aan de andere over de tuin en de groene polders. Tevens vindt u aangrenzend aan de hal een aparte woonkeuken, een bijkeuken met aansluitingen voor uw witgoed, een toiletruimte, de achterdeur naar een terras met trap naar de tuin beneden en toegang tot een van de kelders onder de woning.

Vanuit de hal kunt u met de trap naar de 1e verdieping waar u 2 ruime slaapkamers vindt en een badkamer voorzien van een ligbad met douche, een wastafel en een tweede toilet. Boven de overloop vindt u een luik zodat u uw extra spullen kunt plaatsen op de bergzolder.

Via een ingang vanuit de hal of via een van de ingangen aan de buitenzijde kunt u gebruik maken van de diverse kelders. De kelder aan de voorzijde van de woning is goed te gebruiken als voorraadkelder en de kelder aan de achterzijde is een zeer leuke plek voor het realiseren van een werkkamer, een gym, een speelruimte voor uw kinderen of een leuke aparte ruimte voor uw tieners.

Naast de woning heeft u een korte oprit met garage en in de tuin vindt u nog een aparte berging. De tuin is aangelegd in een parkachtige stijl met fraaie bomen, volwassen heesters, een heerlijk groot gazon, diverse bloemenborders, een singel met waterlelies en diverse terrassen waar u heerlijk kunt genieten van de tuin en het mooie landschap.

Alle tijd en aandacht die u aan de huidige of een nieuwe woning zult besteden krijgt u daarna meer dan dubbel terug in een heerlijk rustig leven in de prachtige groene polders van de Alblasserwaard aan het mooie water van de Ammerse Boezem. Ook vanuit grotere plaatsen als bijvoorbeeld Gorinchem, Dordrecht, Utrecht of Rotterdam kunt u snel genieten van het fijne leven in het leuke dorp Groot-Ammers. Durft u uw dromen waar te maken? U bent van harte welkom!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 87.6
Inhoud woonhuis 517.44
Aantal verdiepingen 4

Overige

Garage Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 1230
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 87.6
Inhoud woonhuis 517.44
Aantal verdiepingen 4

Overige

Garage Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 1230
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

MeerHuis voor uw Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..