Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Tussen de historische molens in de groene polder en het glinsterende water van de Lek vindt u aan de Boezem 16 in Streefkerk deze fantastische woonboerderij. Met oog voor de authentieke details uit 1868 is deze geschakelde woonboerderij recent volledig gerenoveerd naar het niveau van een zeer luxe woonvilla. De woning voelt als een oase van rust door de zachte moderne uitstraling en de kwalitatief hoge afwerking. De leefruimtes zijn allen zeer royaal van formaat en mogen genieten van prachtig daglicht. Tevens is de woning volledig klimaatneutraal door de volledige isolatie, de vele zonnepanelen, een wamtepomp en zowel vloerverwarming – als koeling. En dat alles gericht op de heerlijk zonnige achtertuin en uw eigen landerij, want het perceel beschikt maar liefst over 5420 m². U mag hier genieten van veel rust en vrijheid en de diverse voorzieningen van het gezellige dorp Streefkerk liggen allen op loop- en fietsafstand. Zo vindt u hier diverse winkels, horeca, basisscholen, kinderopvang, sportfaciliteiten, een grote jachthaven en diverse verenigingen. Zullen we eens binnen gaan kijken?

Vanaf de dijk rijdt u via de brede verharde stoep naar de woning waar u ruim voldoende plaats heeft om te parkeren. Via de moderne robuuste voordeur betreedt u de woning en stapt u binnen in de ruime hal. De strakke maar sfeervolle afwerking, de mooie lichtinval, het behoud van de originele elementen en de lariks houten balken zorgen voor een gevoel van weldaad en rust. De hal biedt voldoende plaats voor een garderobe, u vindt hier een keurig moderne toiletruimte, een open doorgang naar de woonkeuken, toegang tot de speelkamer en u vindt hier de trapopgang naar de 1e verdieping.

De deur rechts in de hal brengt u naar de aparte speelkamer op de begane grond. Een ruime en lichte kamer met extra bergruimte welke ook zeer geschikt is om te gebruiken als werk – of studeerkamer, sportruimte, salon of extra slaapkamer. De naastgelegen bijkeuken biedt u veel bergruimte en tevens vindt u hier de aansluitingen voor uw witgoed, de cv-opstelling met warmtepomp, de vloerverwarming verdeler en de omvormer van de zonnepanelen. De meterkast is keurig weggewerkt in de speelkamer.

De doorgang links in de hal brengt u naar de grote woonkeuken met doorgang naar de zonnige living. Een mooie doorlopende ruimte met prachtige uitzichten op de groene polders rondom. De keuken is geplaatst in een wandopstelling en een zeer riant kookeiland. Koken, eten, borrelen, werken, spelen , leven, alles is mogelijk in deze luxe keuken met zijn hoogwaardige afwerking, diverse moderne apparatuur, veel werk- en bergruimte, allemaal onder een mooi houten balkenplafond. Via het grote raam en de schuifdeuren valt veel licht en stapt u ook zo het terras aan de zijkant op voor een kop koffie in de ochtendzon. Als u doorloopt vanuit de keuken komt u in de royale living met uitzicht op de mooie tuin op het zuiden. Een heerlijke plek om knus samen te zijn met uw gezin of om een gezellig feestje te houden met vrienden. Ook de living is strak en sfeervol ingericht en ook hier vindt u grote raam- en deurpartijen om het binnen- en buitenleven samen te laten vloeien.

Vanuit de hal gaat u met de fraaie trap naar de overloop op de 1e verdieping. U vindt op deze verdieping 4 lichte en grote slaapkamers, een grote badkamer, een kleinere badkamer en een separate toiletruimte. Ook op deze verdieping is de afwerking weer tot in de puntjes verzorgd en geniet u van mooi licht en uitzicht door de vele ramen. Aan de zuidkant van de woning vindt u de grootste slaapkamer welke zeer sfeervol is door behoud van de houten balken en heerlijk licht door de grote ramen met uitzicht op de tuin. Vanuit de slaapkamer loopt u zo de grote badkamer in welke strak en landelijk is ingericht met gebruik van luxe en duurzame materialen. U heeft hier beschikking over een heerlijk ligbad, een grote doucheruimte en een royaal eikenhouten wasmeubel. Aangrenzend aan de grote badkamer is de volgende slaapkamer welke nu voor de kleinste bewoner is ingericht. Boven deze kamer bevindt zich de zolder welke toegankelijk is via een luik op de overloop. Aan de andere zijde van de overloop vindt u nog eens twee ruime en lichte slaapkamers. De 3e slaapkamer vindt u naast de 2e badkamer en voor de 4e slaapkamer mag u de trap op. Deze 2 slaapkamers kunnen gebruik maken van de 2e badkamer aan de voorzijde van de woning. Deze is uitgevoerd in een strakke moderne stijl met grote tegels en is voorzien van een doucheruimte en een wastafel. De separate toiletruimte vindt u op de overloop.

En dan de tuin… of zullen we het een landgoed noemen? Bereikbaar via de stoep vanaf de dijk en via de diverse deurpartijen vanuit de woning. Een heerlijk terras op het zuiden, fraai aangelegde gazons, borders vol kleur, weides met wilde bloemen, statige rijen met bomen, paadjes om heerlijk te verdwalen, een vuurplaats met houtberging en ontelbaar veel speel- en verstopplekken. Alles is mogelijk in deze zeer grote achtertuin met prachtige doorkijkjes naar de molens aan de Tiendweg. De oude schuur is recent afgebroken maar dat geeft u nu de mogelijkheid om vergunningsvrij een nieuwe schuur te bouwen..

Dus als u verliefd durft te worden, rijdt u dan eens over de dijk langs de mooie Lek en stop op Boezem nummer 16. Dit fraai aangelegde perceel van met deze schitterend verbouwde woonboerderij zullen u versteld doen staan. Voel de oase van rust in deze stijlvolle woning en maak al uw tuindromen waar. Het dorp Streefkerk biedt veel voorzieningen en nog meer gezelligheid. Geniet van het mooie water van de Lek en de prachtige polders van de Alblasserwaard. Tevens beschikt Streefkerk over een goede busverbinding en bent u via de nabij gelegen toegangswegen ook snel in grotere plaatsen als bijvoorbeeld Dordrecht, Rotterdam, Gorinchem of Utrecht. Komt u snel een keertje uw dromen waar maken?


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1868
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1868
Woon oppervlakte 210.4
Inhoud woonhuis 745.18
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 5420
Glas isolatie Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1868
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1868
Woon oppervlakte 210.4
Inhoud woonhuis 745.18
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 5420
Glas isolatie Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

MeerHuis voor uw Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Streefkerk