Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van het gezellige Lekdorp Streefkerk vindt u aan de Dorpsstraat op nummer 7 deze zo goed als nieuwe tweekapper. De woning van 130m2 is tot in de puntjes verzorgd, voorzien van alle moderne comfort en volledig geisoleerd. Beneden vindt u een heerlijke grote living met open keuken en mooi zicht op de grote tuin, op de 1e verdieping 3 flinke slaapkamers en op de 2e verdieping nog een grote ruimte waar u eventueel 2 kamers kunt realiseren. De woning ligt aan een rustige groene straat en parkeren kunt u in uw eigen carpoort en garage. Streefkerk biedt vele voorzieningen en een gezellig verenigingsleven en tevens kunt u hier heerlijke tochten maken langs of over de rivier de Lek of door de mooie groene polders, allemaal binnen een paar stappen vanaf de woning.

Vanaf de dijk rijdt u de Dorpsstraat in waar u ruim kunt parkeren voor de woning of op het eigen terrein onder de carpoort of in de garage. De voortuin is verzorgd aangelegd in een strakke landelijke stijl met mooie hagen en bomen en moderne bestrating. Via de carpoort komt u bij de moderne voordeur welke u toegang geeft tot de ruime lichte hal. De hal is zeer netjes afgewerkt en u vindt hier plaats voor de garderobe, de meterkast, een nette toiletruimte, een luxe afgewerkte trap en de toegang naar de living.

De grote woonkamer met open keuken is heerlijk licht door de grote raampartijen aan beide zijden van de woning en voorzien van een strakke wand- en plafondafwerking en een neutrale PVC-vloer. Aan de voorzijde van de woning is plaats voor een grote zithoek waar u heerlijk kunt loungen met uw familie en vrienden of genieten van een kop koffie in de ochtendzon. Het keukengedeelte vindt aan de achterzijde van de woning waar u mooi zicht heeft op de zonnige achtertuin. De keuken zelf is geplaatst in een wandopstelling en een royaal kookeiland met zitplaatsen. De keuken is uitgevoerd in een luxe landelijke stijl en u beschikt hier over diverse moderne apparatuur en veel werk- bergruimte. Naast de keuken heeft u ruim plaats voor een grote eethoek waar u heerlijk met elkaar kunt dineren of gezellig borrelen met vrienden. Tevens vindt u hier de deur naar de garage en de achterdeur zodat u ook zo het zonnige terras op stapt om te genieten van uw tuin.

Via de mooie trap vanuit de hal komt u op de overloop op de 1e verdieping. Ook op deze verdieping is er veel aandacht besteedt aan de afwerking en zo zijn alle kamers evenals de overloop voorzien van een strakke wand- en plafondafwerking en voorzien van een neutrale laminaatvloer. De kamers zijn allen ruim van formaat en heerlijk licht door de grote raampartijen met ventilatieroosters. De moderne badkamer is royaal van formaat, keurig afgewerkt met wand- en vloertegels en voorzien van alle comfort. Zo vindt u hier een heerlijk ligbad, een apart douchegedeelte, een groot wasmeubel met spiegel, een hangend toilet, een groot raam voor een fijne lichtinval en een ventilatiesysteem.

Vanaf de overloop gaat u met de eveneens strak afgewerkte trap naar de 2e verdieping. Hier komt u op een grote zolderverdieping welke reeds voorzien is van een grote dakkapel voor een mooie lichtinval. U vindt hier veel bergruimte, de aansluitingen voor uw witgoed en de cv-opstelling. De verdieping is ruim genoeg om bijvoorbeeld een voorzolder met werkplek en een extra slaapkamer te realiseren.

De fijne achtertuin is te bereiken via de brede poort langs de garage of vanuit de keuken of de garage. Een heerlijke lichte tuin welke netjes en onderhoudsvriendelijk is afgewerkt met een terras van sierbestrating, een onderhoudsvrij gazon, een leuk dierenverblijf, hagen en schuttingen voor uw privacy en een robuuste overkapping met fijne zitplaats. Achter het perceel stroomt een klein slootje voor schaatsplezier in de winter of om te vissen in de zomer. De grote garage met elektrische deur biedt ruim voldoende plaats voor al uw rijwielen of het bergen uw gereedschap en het speelgoed van de kinderen.

U heeft vast al zin gekregen om eens te komen kijken in deze nieuwe zeer verzorgde woning met zijn grote lichte ruimtes, luxe keuken, mooie badkamer en garage met carport? Zoals goed Streefkerks gebruik bent u van harte welkom! Maak ook gelijk eens een rondje door dit leuke dorp en ontdek de vele voorzieningen zoals de diverse winkels, basisscholen, kinderopvang, gezondheidsvoorzieningen, salons, horeca, de jachthaven, sportvoorzieningen en het gezellige verenigingsleven. Het is hier heerlijk wonen tussen de groene polders en langs het kabbelende water van de Lek. Voor nog meer vertier en voorzieningen bent u ook snel met de auto of het openbaar vervoer in grotere plaatsen als bijvoorbeeld Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam of Utrecht.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 129.9
Inhoud woonhuis 522.05
Aantal verdiepingen 3

Overige

Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 287
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2017
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 129.9
Inhoud woonhuis 522.05
Aantal verdiepingen 3

Overige

Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 287
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2017
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

MeerHuis voor uw Makelaardij