Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het fraaie vestingstadje Nieuwpoort vindt u met uitzicht op de vijvergracht op Singel nummer 2 deze mooie grote woning van ruim 159m2. De geschakelde woning ligt op een keurig verzorgd perceel van maar liefst 1970m2 en beschikt over veel royale en lichte leefruimtes. Beneden is er een grote woonkamer met serre, een heerlijke woonkeuken, een praktijk- of kantoorruimte en zelfs een slaapkamer en een badkamer. Op de verdieping vindt u nog eens 5 slaapkamers en een badkamer. De garage en de verharde oprit bieden u veel parkeergelegenheid en dat alles tussen de prachtig aangelegde tuinen en terrassen. Op loopafstand van het historische en nieuwe centrum is dit een fijne rustige locatie waar u al uw woonwensen een plekje kunt geven.

Via de Singel rijdt u langs de fraaie vijvergracht naar deze woning op nummer 2. U kunt hier ruim parkeren op de brede oprit of in de garage. Tussen de groene borders door komt u bij de formele entree van de woning. Door de klassieke voordeur komt u in de lange gang welke u leidt naar de diverse woonvertrekken op de begane grond. Grenzend aan deze gang vindt u links een ruime slaapkamer met grote raampartijen en een vaste bergkast. Rechts vindt u een eveneens lichte kamer waar zich nu een salon in bevindt maar welke ook prima dienst kan doen als bijvoorbeeld een kantoor aan huis, studeerkamer, atelier of muziekkamer.

Vanuit de gang komt u in de centrale hal op de begane grond. Een mooie ruimte met fijne lichtinval door het hoge plafond en de grote raampartijen boven en beneden. Hier vindt ruim plaats voor de garderobe, een toiletruimte, een badkamer op de begane grond, de meterkast en de toegang naar de woonkeuken. De toiletruimte is voorzien van nette wand- en vloertegels, een fonteintje en een hangend toilet. De betegelde badkamer beschikt over een ruim ligbad met douche, een wastafel, een groot raam voor licht en ventilatie en de aansluitingen voor uw witgoed.

Aansluitend kunt u naar de grote lichte woonkeuken. De keuken zelf is geplaatst in 2 wandopstellingen en uitgevoerd in een klassieke neutrale stijl. U vindt hier veel werk- en bergruimte en diverse moderne apparatuur. Door het royale formaat van dit vertrek heeft u hier heerlijk ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel met uitzicht op de mooie gracht. Via de open doorgang loopt u vervolgens de woonkamer in welke op het Oosten uitkijkt op historisch Nieuwpoort en aan de Westkant heeft u beschikking over een mooie glazen serre om zo maximaal mogelijk van de tuin te kunnen genieten. De kamer is voorzien van een strakke wand- en plafondafwerking en een moderne PVC-vloer welke ook is doorgelegd in de keuken. In de avonden kunt u gezellig bij de kachel zitten welke voor veel sfeer en warmte zorgt.

Met de robuuste houten trap vanuit de centrale hal gaat u naar de overloop op de 1e verdieping. Hier vindt u nog eens 5 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn divers qua formaat maar allemaal voorzien van grote raampartijen en de grootste slaapkamer beschikt zelfs over een Frans balkon. De gehele bovenverdieping is voorzien van een spuitwerk wand- en plafondafwerking en een nette laminaatvloer. De lichte badkamer is voorzien van een tegelafwerking, een ruime douchecabine, 2 wastafels , een radiator en een toilet.

Rondom de woning kunt u genieten van de fraai aangelegde tuinen op dit grote perceel. Een nette verharde oprit naar de garage, de fraai aangelegde voortuin met bloemenborder en gazon en een heerlijke achtertuin. Hier vindt u meerdere terrassen, fraaie beplanting en keurige gazons. Aan de woning vast vindt u een kleinere berging maar nog veel meer spullen kunt u kwijt in de garage met bergzolder en overkapping. Aan de zijkant van de garage is een heerlijke tuinkamer gerealiseerd voorzien van grote schuifdeuren, elektra en een sfeervolle houtkachel., een hele leuke plek om gezellig te zitten of om een keer een feestje te geven.

Dus als u op zoek bent naar een lichte grote woning met fijne lichte leefruimtes, veel slaapkamers en werkruimte aan huis, dan heten we u van harte welkom! Dan mag u gelijk ook genieten van de mooi aangelegde tuinen, de eigen oprit met garage en het uitzicht over de vijvergracht en historisch Nieuwpoort. Dit sfeervolle vestingstadje met zijn mooie oude centrum en naastgelegen nieuwe kern beschikt over vele basisfaciliteiten die leven in de polder zeer aangenaam maken. Zo vindt u hier diverse winkels en horeca, een basisschool, kinderopvang, sportfaciliteiten, een jachthaven en een gezellig verenigingsleven. Door het jaar heen worden er diverse festiviteiten gehouden waar iedereen van harte welkom is. Het stadje is prachtig gelegen aan de Lek waar u mooie tochten over en langs het water kunt maken en aan de andere zijde mag u genieten van de groene polders van de Alblasserwaard. Voor meer voorzieningen en vertier bent u ook snel in grotere plaatsen als bijvoorbeeld Schoonhoven of Gorinchem en ook Utrecht, Rotterdam en Breda zijn met de auto of het openbaar vervoer prima bereikbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 159.1
Inhoud woonhuis 570.92
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1970
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 6
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 159.1
Inhoud woonhuis 570.92
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1970
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 6
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

MeerHuis voor uw Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Nieuwpoort