Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen aan de Lunterenstraat in Den Haag ligt dit unieke 3-kamer appartement. Lunterenstraat 168 is een portiekwoning en heeft een woonoppervlakte van 71 m2. De woning heeft een gezellig balkon van 4 m2. De woning is gebouwd in 1929 en heeft een energielabel F.
Uniek wonen in Den Haag, dan ben je hier aan het juiste adres. Lunterenstraat 168 is gelegen in de leuke buurt Wijk 31 Rustenburg en Oostbroek. Dit is een kindvriendelijke omgeving met gemiddeld veel families. In de buurt wonen relatief veel jonge bewoners van tussen de 25 en 44 jaar. Tevens is het een redelijk rustige omgeving gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel faciliteiten in de buurt. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Verder is de eerste uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden.
Indeling: de woning bestaat uit drie kamers waarvan twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning. er is ook een grote overloop aanwezig met een inpandig trap.
De woning is voorzien van een laminaatvloer
Bezichtiging van de woning is mogelijk op de volgende data 18 en 25 oktober na telefonische afspraak
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 250

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 250

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl