Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Sfeervol parterre appartement met patio en centrale ligging

Op zoek naar een charmant appartement met patio op een ideale locatie in Den Haag? Deze fijne parterre, gelegen aan de gezellige Bierkade, biedt een lichte woonkamer, een halfopen keuken en een zonnige patio. Met hippe restaurants in de buurt en de mogelijkheid om een bootje voor de deur aan te meren, is deze woning ideaal voor waterliefhebbers. Keuken en badkamer zijn minder dan een jaar geleden geïnstalleerd, en de plafonds zijn recent gestuct. De woning is perfect gelegen op loopafstand van het bruisende centrum van Den Haag, met een breed scala aan winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Daarnaast is het strand van Scheveningen op slechts 15 minuten fietsen, en is het openbaar vervoer richting Centraal Station eenvoudig bereikbaar.


Indeling:
- Entree: in de hal toegang tot de keuken en de eethoek.
- Eetkamer: direct naast de entree bevindt zich de eetkamer, voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De ruimte is ruim genoeg om een eethoek te creëren en staat in open verbinding met de keuken.
- Keuken: de moderne, halfopen keuken is voorzien van strakke zwarte keukenkastjes en een donker aanrechtblad. De keuken beschikt over een oven, inductiekookplaat een opvallende groende betegelde achterwand, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.
- Woonkamer: de riante woonkamer is voorzien van een houtlook laminaatvloer en strak gestuukte wanden. De woonkamer is licht en luchtig dankzij de openstaande deuren naar de aangrenzende patio. Deze open indeling biedt veel mogelijkheden voor zwel een zit-als eethoek.
- Patio: vanuit de woonkamer heeft u via de openslaande deuren toegang tot de gezellige patio. De blauwe tegels zorgen voor een speelse uitstraling en geven de patio een frisse, moderne sfeer.
- Slaapkamer: de slaapkamer verbindt zich aan de achterzijde van de woning, grenzend aan de patio. Deze kamer beidt rust en privacy, en is voorzien van laminaatvloer en gestuukte wanden.
- Meterkast: de meterkast bevindt zich in een aparte bergruimte in de woonkamer, voorzien van voldoende opslagmogelijkheden.
- Badkamer: de badkamer is centraal in de woning gelegen en volledig betegeld. Het is voorzien van een inloopdouche, wastafel, en een staand closet.




Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond
- Kleinschalige VvE in oprichting
- Kunststof kozijnen met dubbel glas (m.u.v. openslaande deuren)
- Energielabel D
- VvE in oprichting door de recente splitsing
- Woning is voorzien van laminaat
- Verwarming en warm water via cv-ketel
- Oplevering in overleg

Deze woning combineert comfortabel wonen met een fantastische locatie. Ideaal voor wie op zoek is naar rust in de stad met alle voorzieningen binnen handbereik.



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonzicht Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 41
Inhoud woonhuis 145
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Tuin patio Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Benedenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 41
Inhoud woonhuis 145
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Tuin patio Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Benedenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Woonzicht makelaars

Wooninfluencers

Laden..