Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit prachtige penthouse appartement van 124m² biedt u ruimte en licht. Geniet van een riante nieuwe woonkeuken en een heerlijk dakterras van 40m² met vrij uitzicht in het centrum van Zoetermeer. Met 3 slaapkamers en een modern design is dit de ideale woning voor mensen die gelijkvloers willen wonen.

Wakker worden met een weids uitzicht over Zoetermeer en bij helder weer zicht op Rotterdam, Leiden en Scheveningen.

De grote raampartijen zorgen voor een lichte woonkamer en slaapkamers. Het appartement is gebouwd in 1997 en is volledig geïsoleerd. De huidige eigenaars hebben de laatste jaren het appartement gemoderniseerd met een nieuwe keuken en binnendeuren, waarbij de keuken is voorzien van alle apparatuur.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft u ook nog eens een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en alle voorzieningen op loopafstand van het Stadshart in Zoetermeer.

Kortom, dit appartement biedt:
• Royale woonoppervlakte (124m²)
• Riante woonkamer en keuken (54m²)
• Groot dakterras (40m²)
• Drie slaapkamers
• Prachtig uitzicht over de omgeving
• Alle voorzieningen in de buurt
• Eigen parkeerplaats in parkeergarage
• Moderne keuken en badkamer

Interesse? Neem snel met ons contact op

INDELING

Binnenkomst:
Via de hal/entree met meterkast komt u in de gang die toegang biedt tot alle vertrekken. De woning beschikt over een luxe toiletruimte en drie comfortabele slaapkamers.
De toiletruimte heeft een vrijhangend toilet met een fonteintje. De meterkast is voorzien van 9 groepen en 2 aardlekschakelaars. Verder is in de entreehal de inpandige berging met de opstalplaats voor de was apparatuur en de cv installatie (2013).

Naast de entreehal is de brede gang naar de slaapkamers en de badkamer. In de gang is een grote kast gemaakt voor extra bergruimte.

Wonen & Koken:
De woonkamer is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de lichtinval en het uitzicht. Aansluitend vindt u de luxe woonkeuken waar u de heerlijkste maaltijden kunt bereiden. De keuken is geplaatst in 2022 en heeft een kookeiland. De keuken is voorzien van een combi-oven, stoomoven, vriezer, koelkast, vaatwasmachine met lift en verlichting, Quooker, inductie kookplaat met afzuiging en een wijnkoeler. De AEG-keukenapparatuur heeft nog garantie tot juli 2027.

Baden & Relaxen:
De luxe badkamer is geheel betegeld en is voorzien van uitgebreid sanitair zoals een brede wastafelmeubel met 2 kranen, inloopdouche en handdoek radiator. Boven de wastafel hangt een grote spiegel met verwarming en verlichting.

Buitenleven:
Vanuit de woonkamer stapt u zo het balkon aan de voorzijde op. Daarnaast beschikt de woning over een royaal dakterras aan de zijkant, waar u kunt genieten van de zon en het buitenleven. Dit dakterras is geheel omgeven door een glazen wand waardoor u geen last heeft van wind en snel buiten kun genieten. Er is ruimte op verschillende plekjes voor een lounge set.

Het gebouw en de Vereniging van Eigenaars:
Deze woning maakt deel uit van een goed onderhouden appartementencomplex met een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren (VvE).

Centrale hal:
Het complex beschikt over een verzorgde centrale hal met:
• Bellentableau met videofoon voor extra veiligheid.
• Riante hal met brievenbussen voor uw post.
• Lift voor gemakkelijke toegang tot alle verdiepingen.

VvE:
• De VvE is actief en goed functionerend, wat zorgt voor een prettige woonomgeving.
• De maandelijkse bijdrage bedraagt circa € 256,13.
• De VvE voert regelmatig onderhoud uit en is actief met beleid over verduurzaaming. Dit draagt bij aan het behoud van het complex en de waarde van uw woning.

Openbaar vervoer:
Op loopafstand vindt u het station van de RandstadRail, waarmee u snel en eenvoudig in steden als Den Haag en Rotterdam bent.

Auto:
Ook met de auto bent u zo onderweg, want de uitvalswegen naar Den Haag en Utrecht liggen op slechts enkele minuten afstand. Rondom het gebouw zijn voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

Winkelen & Voorzieningen:
Het winkelcentrum Stadshart is naast de deur. Hier vindt u alles wat u nodig heeft. Van supermarkten en diverse winkels tot gezellige horecagelegenheden. Ook een sportschool, bibliotheek, kinderdagverblijf, gezondheidscentrum, apotheek en thuiszorg zijn hier gevestigd. Winkelcentrum Stadshart is een bruisend centrum met voor ieder wat wils.

Natuur & Recreatie:
Voor ontspanning en recreatie hoeft u niet ver te zoeken. Op korte afstand van de woning ligt het Bentwoud en het Westerpark. Prachtige natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.


Aanvaarding: in overleg, op korte termijn mogelijk.


Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.




Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 124.3
Inhoud woonhuis 411.63
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 124.3
Inhoud woonhuis 411.63
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen

Wooninfluencers

Laden..