Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen met de stad aan je voeten

Wonen op de 10e etage van het appartementencomplex De Blankaard aan de Dunantstraat betekent dat je de stad letterlijk aan je voeten hebt. Het uitzicht vanuit je driekamerwoning is dan ook fenomenaal. Wat ook opvalt is dat Zoetermeer er heerlijk groen uitziet. En daar kan je dan op afstand elke dag van genieten.

De entree van de Blankaard is meer dan royaal. Deze openbare ruimte is nog niet zo lang geleden gerenoveerd. Twee liften ontsluiten het 20 etages tellende complex. De deur van nummer 1359 geeft toegang tot de gang. Naast de deur hangt het videosysteem waarmee je contact hebt als er iemand beneden bij je aanbelt. In de gang is ruimte voor een garderobe en een deur geeft toegang tot de inpandige berging. Een handige ruimte om hier de spulletjes neer te zeten die je niet elke dag nodig hebt. Maar de berging biedt ook ruimte voor de wasmachine en droger.

De woonkamer is aangenaam licht en ook hier zie je door het grote raam dat je je op grote hoogte bevindt. Een deur geeft toegang tot het balkon waar het zeker in de zomer tot in de late uurtjes goed toeven is.

Via de woonkamer bereik je ook de eerste slaapkamer die eveneens aan het balkon grenst. Een deur aan de andere zijde van de woonkamer geeft toegang tot een gang. Deze gang ontsluit de badkamer, keuken, het toilet en de tweede slaapkamer.
De badkamer en het toilet zijn eenvoudig maar netjes. Dat geldt ook voor de keuken die is voorzien van een oven en vaatwasser. De tweede slaapkamer is, net als de kamer aan de voorzijde van de woning aangenaam ruim.

Er is in de Blankaard een actieve Vereniging van Eigenaren. Verder staat het appartementencomplex heerlijk centraal. Zo ben je in een mum van tijd in de gezellige Dorpstraat of aan het winkelen in het Stadshart. En wil je er met de auto op uit dan zijn de ontsluitingswegen A12 en N206 op steenworpafstand. Dat geldt trouwens ook voor de busterminal voor het openbaar vervoer.

Bijzonderheden:

- Gunstige ligging nabij uitvalswegen, openbaar vervoer, Dorpsstraat en Stadshart
- Fraai uitzicht over de weide omgeving
- Bouwjaar 1974
- Woonoppervlakte ca. 68m2 (excl. balkon)
- VvE bijdrage € 180,- (exclusief voorschot stookkosten van circa € 131,-)
- Verwarming geschiedt middels blokverwarming een gemeenschappelijke centrale verwarmingsinstallatie en warmwatervoorziening.
- Oplevering in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 68.4
Inhoud woonhuis 225.96
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 68.4
Inhoud woonhuis 225.96
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Makelaarscentrum