Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer luxe en nieuw gerenoveerd grachtenpand met een fantastisch dakterras en uitzicht op het bruisende en hippe hart van Den Haag waar van alles gebeurd achter de ramen. Gelegen in het prachtige en historische gedeelte van het Haagse centrum, met het Westeinde ziekenhuis om de hoek. Uniek gelegen aan de grachtengordel met weids uitzicht. Deze charmante woning met historische gevel is volledig en duurzaam gerenoveerd in 2023. De woning heeft energielabel A en is geheel voorzien van dubbelglas en vloerverwarming op de parterre. De woning is vorig jaar luxe gerenoveerd met hoogwaardige materiaal en behoudt van originele details zoals de karakteristieke plafondbalken, gecombineerd met zwart, industriële glazen deuren, zwarte design elementen, een moderne keuken en twee design badkamers.

Indeling
Entree op straat niveau. Aan de voorzijde een ruimte die voor diverse doeleinden te gebruiken is - een perfecte mogelijkheid om `kantoor aan huis` te houden of als gym/game room/atelier. Tevens is hier een toilet aanwezig. Achter deze ruimte bevindt zich de master bedroom die door middel van zwart, industriële schuifdeuren is gescheiden van de voorste ruimte.
De ruime master bedroom is voorzien van een dakraam en een open, design badkamer met een 'his & her' wastafelmeubel, een apart toilet en een luxe douche met 2 regendouches . Eveneens bevindt zich hier een grote bergruimte, waar zelfs fietsen in gestald zouden kunnen worden.
Via een comfortabele trap komt u op de eerste verdieping waar de woonkamer met open keuken en dakterras zich bevinden. Vanaf de voorzijde is er een uniek grachten uitzicht. Aan de achterzijde geven openslaande deuren toegang tot het ruime dakterras met middag- en avondzon, gelegen op het zuidwesten. De nieuwe, design keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser, hete lucht oven, magnetron, koel/diepvrieskast, inductiekookplaat, afzuigkap en veel opbergruimte.
Via wederom een comfortabele trap komt u op de tweede verdieping waar zich nog 2 slaapkamers, een design badkamer met regendouche en wastafelmeubel, een apart toilet en een ruimte met wasmachine, droger en de ketel zich bevinden.
Karakteristieke houten balken op de eerst een tweede verdiepingen.
Vloerverwarming op de begane grond met radiatoren op de bovenverdiepingen.
De begane grond is voorzien van een tegelvloer en de eerste en tweede verdieping van PVC vloer met hout-look.
Voor de maatvoering en exacte indeling verwijzen wij u graag naar onze plattegronden.

Locatie
Een unieke ligging die haast niet centraler kan met een prachtig uitzicht aan het rustige water. Vanuit de voordeur wandelt u zo de stad in met werkelijk alle wensbare winkels, restaurants waaronder de "Avenue Culinair", bioscoop, theaters etc. binnen bereik. Ook zeer gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer richting Rijswijk, Delft en de stranden Scheveningen en Kijkduin. Met de tram bent u in slechts enkele minuten op station CS en ligt station HS op loopafstand. Omdat ook de uitvalswegen binnen enkele minuten met de auto te bereiken zijn, bent u heel snel op de A12/A13/A4.

Bijzonderheden
- Fantastisch dakterras gelegen op de zuidwesten
- Een hippe buurt in ontwikkeling
- Luxe keuken
- 2 luxe badkamers
- 3 toiletten
- Wasruimte
- Instapklare grachtenpand
- In 2023 geheel en duurzaam gerenoveerd
- Bouwjaar 1900
- Behorende tot Beschermd Stadsgezicht Centrum
- Eigen grond
- Woonoppervlakte 129.1m² conform NEN2580 meetrapport
- Rondom voorzien van nieuwe HR++ kozijnen
- Energielabel A
- In verband met het bouwjaar van de woning zal ongeacht de kwaliteit een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen
- Niet-bewoningsclausule is van toepassing
- Oplevering per direct
- Kortom, zeker een bezichtiging waard!

Vraagprijs: €729.000,- k.k.

Ondanks het feit dat deze informatie met zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Grachtenpand
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 427
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Grachtenpand
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 427
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

The Real Estate Company