Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtige landelijke locatie aan de Gatsedijk in Maasdam, bieden wij deze sloopwoning aan op een perceel van circa 785 m². Dit perceel biedt volop mogelijkheden voor nieuwbouw of herontwikkeling, geheel naar eigen inzicht en wens.

Wie over de Gatsedijk loopt, waant zich in vervlogen tijden. Dit gedeelte van de Hoeksche Waard heeft zijn authentieke karakter behouden, met uitgestrekte polders en rustieke vergezichten. De tijd lijkt hier stil te staan, zoals ook beschreven in een lokale blog: "De Gatsedijk ademt nog altijd de sfeer van een plattelandsleven van weleer." Deze bijzondere ligging geeft het perceel een serene rust en tijdloze charme, waardoor het een unieke plek is om uw eigen droom te realiseren.

De Gatsedijk 92 ademt bovendien een rijke historie, mede door de voormalige kruidenierswinkel van de gebroeders Zilverschoon, die hier jarenlang gevestigd was. Gabriel en Kleis Zilverschoon runden de winkel met ouderwetse charme, gevuld met een klein assortiment en een sfeer die rechtstreeks uit vervlogen tijden komt. Hun winkel stond bekend om de persoonlijke aandacht voor de klanten en het dorpse gevoel dat zeldzaam is geworden in de moderne tijd. Deze locatie weerspiegelt de geschiedenis van de streek en biedt een unieke kans om een stukje nostalgie nieuw leven in te blazen.

De bestaande woning is in slechte staat en dient te worden gesloopt, maar dit biedt juist een unieke kans om op deze aantrekkelijke locatie een nieuw droomhuis te realiseren! De royale kavel biedt alle ruimte om een comfortabele en moderne woning te bouwen in een landelijke omgeving, waar rust en privacy voorop staan. De verkoper heeft reeds een een aantal onderzoeken en offertes in voorbereiding voor de koper. Deze zijn bij serieuze interesse uiteraard beschikbaar.

Daarnaast wordt er een separaat perceel van 485 m² aangeboden met een agrarische bestemming. Deze ligt aan de overzijde en zorgt ervoor dat ja altijd het heerlijke uitzicht aan voor- en achterkant behoudt.

De omgeving
Cillarshoek is een klein, rustiek dorp in de prachtige Hoeksche Waard. De omgeving is geliefd om zijn uitgestrekte weilanden, dijken en natuurgebieden. De nabijgelegen waterlopen en de rustige landschappen maken het een ideale plek voor mensen die van ruimte, natuur en rust houden. Tegelijkertijd is het dorp goed bereikbaar en ligt het op korte afstand van grotere steden zoals Oud-Beijerland en Rotterdam.

Bent u op zoek naar een locatie met veel potentie en ruimte om uw woondromen waar te maken? Dan is deze kavel absoluut het bekijken waard.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1916
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1916
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1270
Tuin rondom Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1916
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1916
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1270
Tuin rondom Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

PH makelaardij