Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Betaalbaar en gelijkvloers wonen op een prachtig plekje aan het water, midden in het dorp en op loopafstand van alle voorzieningen.

La Reve Bleu (de Blauwe Droom) prijkt er op de gevel. De woning is de afgelopen jaren verhuurd geweest, maar door de fantastische nieuwe huurwet verdwijnt er opnieuw een woning van de huurmarkt en zo zorgt de wet betaalbare huur alleen maar voor onbetaalbare huur. En omdat er al zo weinig woningen te huur zijn, wordt de druk ‘onder aan de markt’ alleen maar groter, omdat potentiële huurders ook willen gaan kopen/gedwongen worden te gaan kopen (je moet tenslotte toch een keer ‘uitvliegen en je eigen nestje bouwen’).

De huurders die hier hebben gewoond, die hebben hier ook met bijzonder veel plezier gewoond. Wanneer u de foto’s bekijkt, dan zult u begrijpen waarom.

De gebruiksoppervlakte wonen van dit rond 1965 gebouwde pand is 123 m² (alles op de begane grond), de bruto inhoud 638 m³, die verhouding lijkt wat scheef, dat komt echter door het feit dat de ‘bovenruimte’ niet voldoende hoogte heeft, om tot m² wonen te mogen worden gerekend, die ‘komen in het meetrapport terug’ als 24 m² overige inpandige ruimte. De totale perceelgrootte is 141 m² eigen grond.

De aanlegsteiger van 15 x 3 meter bevindt zich in het water, dat eigendom is van Het Waterschap. De zonnige tuin (zuidwest) die zich tussen het woonhuis en de steiger bevindt is ook eigendom van het Waterschap, dient tevens als uitpad voor de garage van het buurpand en maakt nog deel uit van het oude jaagpad, waar vroeger de paarden van de trekschuit liepen (mocht u zich afvragen waar ik het in vredesnaam over heb…. raadpleeg google, of duckduckgo).

Het dak, de gevels en de vloer zouden zijn geïsoleerd volgens de verkoopbrochure van de ,makelaar die de woning aan mijn opdrachtgever verkocht. Voorts is de woning geheel voorzien van dubbele beglazing en van een Nefit Topline HR combiketel uit 2019. De woning is voorzien van een Energielabel C.

De indeling is als volgt: entree hal met meterkast, garderobe, inpandige berging en toegang tot de prachtige living van ca 55 m², bestaande uit de aan de waterzijde gelegen woonkamer (810x 506 met openslaande tuindeuren en een grote hoeveelheid glas, waardoor er een uitzonderlijke grote hoeveelheid daglicht binnentreedt) en de enkele treden hoger gelegen keuken (303 x 576/316) voorzien van een nieuwe inbouwkeuken). Vanuit de woonkamer is er toegang tot de werkkamer en tot de masterbedroom met kastenwand en en-suite-badkamer (samen 850 x 460) met stoomcabine, tweede toilet, designradiator, wastafel en inbouwkasten.

In de badkamer bevindt zich ook de CV-ketel (Nefit Topline 2019).

In de werkkamer bevindt zich de toiletruimte, een berging met aansluitingen en afvoeren t.b.v. de wasapparatuur en de trap naar de verdieping.

Op de eerste verdieping (nokhoogte ca. 1.80 meter) is de indeling als volgt: overloop met vide en 3 ruimten die bijvoorbeeld voor opslag of als logeerkamer gebruikt kunnen worden. .

Dit unieke huis op dat bijzondere leuke plekje aan het water, midden in het historische en gezellige centrum van Strijen gaat op korte termijn iemand heel erg blij maken, welllicht bent u dat? Neem snel contact op en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 638
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 141
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 638
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 141
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van der Vinden Makelaars BV