Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dedemsvaartweg 562 Den Haag: helemaal klaar voor joúw toekomst!

| instapklaar | 3 slaapkamers | modern complex (2008) | eigen parkeerplaats |

Met de Dedemsvaartweg 562 bieden De Vastgoed Experts je een prachtig 4-kamer appartement aan in een keurig, jong appartementencomplex te Den Haag!

DE WONING
Of je nu regelmatig thuis werkt, deel uitmaakt van een (groeiend) gezin, graag een extra kamer wil voor je uitgebreide sneakerverzameling of altijd al gedroomd hebt van een aparte kledingkamer mét kaptafel: dit appartement biedt je de ruimte voor al jouw dromen.

Naast het ruime karakter is de woning ook nog eens bijzonder handig ingedeeld. Zo heb je de beschikking over 2 bergruimtes/-kasten waar grotere machines zoals een wasmachine en droger gemakkelijk uit het zicht in weg te zetten zijn en je al je voorraad kwijt zou kunnen, is er een separaat toilet en is het balkon van een fijne grootte waar je ook écht een lekker zitje op kwijt kunt.

Het appartement beschikt naast al deze pluspunten ook nog eens over een eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.

DE BUURT
De Dedemsvaartweg kent een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer door de aanwezigheid van tramhalte Zweelostraat op slechts 260 meter afstand en halte Dedemsvaartweg op 750 meter van huis. Voor de dagelijkse benodigdheden zijn er diverse buurtwinkels en eetgelegenheden in de directe omgeving en het nabijgelegen winkelcentrum Leyweg biedt je een keur aan winkels voor de overige boodschappen.

Sportvoorzieningen en scholen bevinden zich allemaal op wandel- of fietsafstand en wie zorg nodig heeft in het Haga ziekenhuis of graag recreëert in het groene Zuiderpark hoeft ook niet ver te reizen. Kortom: of je nu wandelt, fietst of rijdt: het ontbreekt je hier aan niets!

BEZICHTIGEN
Zie jij jezelf al helemaal thuis komen in dit prachtige en instapklare appartement? Neem dan contact op met De Vastgoed Experts voor het maken van een afspraak!


INDELING

BEGANE GROND
Binnenkomst in keurig verzorgde centrale hal met toegang tot de liften, de trap en de bergingen met naastgelegen parkeerplaatsen. Het postportaal en de intercom bevinden zich aan de buitenzijde van het complex.

VIERDE VERDIEPING
Entree in langgerekte hal met toegang tot alle vertrekken. Het gehele appartement is voorzien van een neutrale plavuizen vloer.

Woonkamer
Lichte, prima bemeten woonkamer met toegang tot de open keuken. Vanuit de woonkamer kan het woningbrede balkon worden bereikt.

Keuken
Moderne keuken in hoekopstelling met terrazzolook werkblad en achterwand. De keuken is voorzien van een combi-oven, een keramische kookplaat, een dubbele wasbak en een afzuigkap. Naast de hoge kast is een opstelplaats voor een losstaande koel-/vriescombinatie gesitueerd. Via de keuken is er middels een harmonicadeur sprake van een extra doorgang naar slaapkamer 1.

Toilet
In lichte kleurstelling opgetrokken, keurige toiletruimte met staande closetpot en fonteintje.

Badkamer
Moderne, fraaie badkamer voorzien van een ligbad met douche, een zwevend toilet, badmeubel met spiegel en designradiator.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer is gelegen aan de galerijzijde van de woning en kan zowel via de hal als via de keuken worden bereikt. De kamer is voorzien van een kamerbrede en kamerhoge raampartij en beschikt daardoor over een behoorlijke dosis daglicht.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bevind zich tevens aan de galerijzijde en verschilt wat oppervlakte betreft niet zoveel van de eerste slaapkamer. De kamer is prima geschikt als tweepersoonskamer en heeft de beschikking over een eigen wastafel. Een kamerhoge raampartij biedt ook hier een meer dan prettige hoeveelheid daglicht.

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer is momenteel in gebruik als thuiskantoor en is de grootste van de drie. Deze kamer bevindt zich aan de achterzijde en biedt via de kamerbrede en -hoge raampartij zicht op het balkon. Ook deze kamer heeft de beschikking over een eigen wastafel.


BUITEN
Het appartement beschikt over een eigen overdekte parkeerplaats (nummer 127) welke een ligging kent precies naast de berging in de onderbouw. In de berging is meer dan genoeg plaats voor het stallen van fietsen en het opbergen van allerhande spullen.


BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 2008
- Pand beschikt over 2 inpandige bergingen
- Energielabel A
- Erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht
- Eigen overdekte parkeerplaats
- Eigen berging op de begane grond naast de parkeerplaats
- Actieve VVE met een bijdrage van €189,- per maand,-
- Oplevering voorkeur eind februari, begin maart 2025

Afmetingen onder het schuine dakvlak zijn gemeten op 1.50 meter hoogte. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 298
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2008
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 298
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2008
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

de Vastgoed Experts