Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LET OP: genoemde prijs is een VANAFprijs!

Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning in de wijk Broekvelden? Zoek dan niet langer en kom kijken!

Dit huis heeft een rustige ligging en is op vijf minuten fietsafstand gelegen van winkelcentrum Broekvelden en diverse basisscholen. Tevens staat dit huis aan de rand van een park met veel groen en sportvoorzieningen. Goede bereikbaarheid naar de uitvalswegen naar de A12 en N11 en niet te vergeten het NS treinstation langs het traject Utrecht-Leiden.

Wij geven u alvast een indicatie van de indeling:

Entree, meterkast (moderne groepenkast) en nis voor de kapstok. Ruime L-vormige woonkamer met een tegelvloer en aan de achterzijde doorgang naar de half open keuken welke in een hoekopstelling is geplaatst. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, combi magnetron/oven, 4 pits gaskookplaat alsmede een afzuigkap. Deur naar de tuin. Vanuit de woonkamer is een deur naar de hal voorzien van het toilet met fonteintje en de trapopgang naar de verdieping.

1e verdieping: de overloop is voorzien van een flinke bergkast en geeft tevens de toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers waarvan 2 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, (regen)douche alsmede een 2e toilet.

2e verdieping: voorzolder met dakraam en opstelplaats voor de cv ketel (Intergas HR combi ketel uit 2018) en aansluitpunt voor de wasmachine en droger. Er is een flinke zolderkamer met een groot dakraam.

De achtertuin is noord-oost gesitueerd maar door de ligging is er altijd wel plaats om in de zon of juist in de schaduw te kunnen zitten. Er is een ruime stenen berging met elektra aanwezig en er is een achterom.

Bijzonderheden: Deze woning is geheel voorzien van dubbel glas. Daarnaast zijn alle isolatievoorzieningen vanuit de bouw toegepast.

Kenmerken: Bouwjaar: 1979 Gebruiksoppervlakte: ca. 128 m² Perceeloppervlakte: 152 m² eigen grond Energielabel: C

De inhoud en gebruiksoppervlakte zijn gemeten volgens de laatste meetinstructie. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend. Op de plattegronden genoemde maten zijn slechts indicatief en zijn niet bestemd om te worden gebruikt voor bestelling van keuken, sanitair en/of stofferingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 446

Overige

Perceel oppervlakte 152

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 446

Overige

Perceel oppervlakte 152

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Vreeken & Meijer ERA Makelaars - Bodegraven