Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een heerlijk, rustig plekje om te recreëren? Midden in de natuur, maar toch op korte afstand van de grote steden? Dan is deze recreatiewoning met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een terras aan het water wellicht iets voor jou! Je kunt met een boot vanaf de recreatiewoning zó de Rottemeren opvaren.

Even wat zaken op een rijtje: - vrijstaande recreatiewoning - woonoppervlakte ca. 83 m2 - inhoud ca. 254 m3 - perceeloppervlakte (deelperceel) ca. 200 m2 - energielabel D - verwarming middels gaskachel, airconditioning en elektrische verwarming - woonkamer, keuken, badkamer en inpandige berging op de begane grond - 2 slaapkamers, badkamer en dakterras op de verdieping - inpandig berging - terras aan het water - parkeren op privéterrein eigenaar grond (via vergunning)

Bijzonderheden: - huur grond € 3.450,-- / jaar (2024) - permanente bewoning is officieel niet toegestaan; recreatiepark De Bonk is wel het gehele jaar toegankelijk - hypotheek vestigen is niet mogelijk - de gehele inboedel is inbegrepen en blijft dus in de woning (de boot behoort eveneens tot de inventaris; de buitenboordmotor echter niet)

Deze recreatiewoning wordt verkocht middels de niet zelfbewoningsclausule; er is derhalve geen vragenlijst of lijst van zaken beschikbaar.

De indeling van de recreatiewoning is als volgt:

Begane grond: Via een hal aan de zijkant van de woning kom je in de woonkamer met een gaskachel, een airco en een trap naar de verdieping. In de open keuken treft je een 4 pits gaskookplaat, een 1,5 spoelbak en voldoende kastruimte aan. Vanuit deze keuken loop je zó het terras aan het water op. De badkamer op de begane grond is voorzien van een bad (met daarin mogelijkheid tot douchen), een wastafelcombinatie en een toilet.

Verdieping: Via een vaste trap kom je overloop; vanaf deze overloop zijn beide slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Eén van de slaapkamers heeft twee dakramen, een raam en diverse vaste kasten; deze slaapkamer is heerlijk royaal. De tweede slaapkamer heeft een fantastisch uitzicht over het water. In de badkamer op deze verdieping treft je een bad (met daarin de mogelijkheid tot douchen), een wastafelmeubel en een toilet aan. Op het dakterras is het mogelijk een tweetal stoelen te plaatsen; een heerlijk rustig plekje om een boek te lezen.

Tuin en berging: Bij deze woning treft u een inpandige berging aan; bereikbaar via de woonkamer en de voorzijde van de woning. De tuin is rondom de recreatiewoning gelegen. Aan de achterzijde ligt een royal terras aan het water met een aanlegsteiger. Met een boot vaar je vanuit hier zó de Rottemeren op.

Zoek je een recreatiewoning in een rustig, natuurrijk gebied, maar toch op korte afstand van de grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht? Dan is dit je plek !

Wil je zelf sfeer komen proeven in en rondom deze woning? Neem contact met ons kantoor op voor het inplannen van een afspraak.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: debonk11.nl

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 254

Overige

Perceel oppervlakte 200

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 254

Overige

Perceel oppervlakte 200

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen