Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OP ZOEK NAAR EEN RUIM, ENERGIEZUINIG EN INSTAPKLAAR APPARTEMENT IN NOOTDORP?
Zoek dan niet verder. Dit 4-kamer appartement met eigen parkeerplaats is een parel in de Nootdorpse wijk De Venen Centrum. Aan ruimte geen gebrek, met maar liefst 3 slaapkamers ben je goed voorbereid om een gezin te starten, door te stromen of een thuiswerkplek/hobbyruimte te creëren. Naast een zee aan ruimte binnen heb je ook een mooi balkon uitkijkend over het groene plantsoen, die binnen met buiten verbindt. Wonen aan de Soesterberghof is dus optimaal genieten op alle vlakken.


KOM BINNEN
Welkom in je nieuwe (t)huis. Via de afgesloten ingang van het gebouw kom je in een ruime gemeenschappelijke entree welke toegang geeft, middels een trap of lift, tot de garage en bovenverdieping(en). Onder het complex bevindt zich de parkeergarage waar je een eigen parkeerplek tot je beschikking hebt. Het gelijkvloerse appartement is gelegen op de tweede woonlaag (1e verdieping) en is bijna volledig drempelloos (op de buitendeur van het balkon na).

Bij binnenkomst van het appartement kom je in een fraaie entree welke toegang geeft tot de diverse ruimtes. Er ligt in de gehele woning vloerverwarming (muv de slaapkamers), waarbij de vloer strak is afgewerkt met een volledig doorgelegde pvc visgraatvloer. Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van grote raampartijen met dubbelglas wat zorgt voor veel lichtinval en een aangename sfeer.


RUIMTELIJK WONEN
De ruim opgezette woonkamer (ruim 47m2) met moderne Cinewall en elektrische Haard loopt door naar de open keuken welke voorzien zijn van genoeg kasten en diverse moderne inbouwapparatuur: o.a. vaatwasser, Quooker, 2 in 1 inductiekookplaat (met afzuiging) en combi oven-magnetron. Daarnaast is er nog een kast met extra opbergruimte van bijna 5m2 om het geheel af te maken.

De badkamer is een ware eye-catcher, voorzien van een inloopdouche met regendouchekop, een breed badkamermeubel en designspiegel met verlichting aan de achterzijde. Het separate toilet is op dezelfde wijze doorgetrokken qua stijl, hier vind je een zwevend toilet en een fonteinmeubel met kraan.

De woning beschikt over 2 hoofdslaapkamers (ca. 13,08m2 en 14,42m2), 1 extra slaapkamer (ca. 7,5m2) en biedt voldoende ruimte qua indelingsmogelijkheden. Door de hoeveelheid ramen in het gehele appartement is er veel lichtinval in alle kamers en zorgt het voor een ideale plek om te relaxen of om jezelf weer op te laden.


IDEALE LIGGING
De ligging van woning ligt midden in een rustige woonwijk en de meeste dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken, te weten: Winkelcentrum Parade, Winkelcentrum Ypenburg, Zwembad ’t Hofdbad, Apotheek de Reef, sportschool Basic-Fit, Basisscholen De Notenkraker en De Paradijsvogel, Recreatiegebied De Dobbeplas en Bieslandse Bos, middelbare school Montaigne Lyceum en Bioscoop Pathé Ypenburg.

De bereikbaarheid is uitstekend. De uitvalswegen naar de A4 (Delft, Leiden, Amsterdam/Schiphol), A12 (Zoetermeer, Waddinxveen, Utrecht) en A13 (Rotterdam) zijn op slechts enkele autominuten te bereiken. Maar ook het Openbaar Vervoer biedt comfortabele reismogelijkheden: NS Station Ypenburg, Tram 15 (Den Haag centrum - Nootdorp) en Tram 19 (Leidschendam - Delft).


INTERESSE?
Dit appartement heeft een Boutique Hotelgevoel en straalt een en al harmonie, stijl en kwaliteit uit. Wij nodigen je van harte uit om dit gevoel zelf te ervaren. Bel of stuur ons een bericht (bij voorkeur) via de e-mailknop voor het maken van een afspraak.


Bijzonderheden:
- Eigendom / Gelegen op eigen grond
- Bouwjaar 2008
- Moderne keuken (2022)
- Lift aanwezig in het complex
- Gebruiksoppervlakte wonen 102m2
- Energielabel A (volledig geïsoleerd)
- Vloerverwarming (behalve de slaapkamers)
- Actieve VvE, maandbijdrage EUR 199
- Verwarmd middels Stadsverwarming
- Gemeenschappelijke fietsenberging
- Eigen privé plek in ondergelegen parkeergarage 
en voldoende gratis parkeermogelijkheden in de omgeving 
- Meetrapportage NEN-2580 en plattegronden aanwezig
- Oplevering in overleg

Ondanks dat deze informatie met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onvolledig- of onjuistheden , dan wel de daar uit voortvloeiende gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Uw eigen woning nog niet verkocht of een hypotheek nodig? Vraag vrijblijvend een persoonlijk advies aan, zodat wij de mogelijkheden met u door kunnen spreken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 336.96
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 336.96
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vastelle