Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Als je door de Dorpsstraat van Benthuizen rijdt, valt dit ruime en statige pand meteen op. Royaal en bijzonder sfeervol met veel authentieke details.

In deze voormalige hoofdmeesterswoning tref je een ruime woonkamer, sfeervolle keuken, 4 slaapkamers, werkkamer, bijkeuken en een compacte achtertuin aan.

Benthuizen is een kindvriendelijk dorp met veel speelplaatsen, ligt centraal in het Groene Hart en is goed ontsloten met uitvalswegen naar de A12 en A4, Zoetermeer, Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn. Op loopafstand vindt u het Bentwoud en de Benthuizerplas, alwaar u heerlijk kunt wandelen of fietsen in de mooie polders van het Groene Hart.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - vrijstaande woning - voormalige hoofdmeesterswoning - woonoppervlakte ca. 157 m2 - inhoud ca. 691 m3 - perceeloppervlakte 176 m2 - bouwjaar 1935 - energielabel D - ketel 2013 - dubbel glas (m.u.v. de voordeur) - woonkamer, keuken, bijkeuken en werkkamer op de begane grond - 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - 1 slaapkamer op de 2e verdieping - bergvliering - tuin op het noorden - vrijstaande houten berging - kindvriendelijk dorp met veel speelplaatsen - binnenkort wordt er een nieuw schoolgebouw voor twee basisscholen geopend

Deze woning wordt verkocht met inbegrip van de ouderdomsclausule en de asbestclausule

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via een charmante vestibule kom je in de hal met toilet; vanuit deze lekkere ruime hal zijn de woonkamer, keuken, werkkamer en de hal aan de achterzijde bereikbaar. De woonkamer is ruim en licht door de grote raampartijen aan beide zijden. Veel authentieke details geven een geheel eigen sfeer aan deze woning. In de keuken treft u een 6 pits Boretti fornuis, koelkast, vriezer, vaatwasser en een diepe kelder aan. Het leuke is dat de keuken is vernieuwd maar ook weer geheel passend in de stijl van deze woning. De werkkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning; de mogelijkheid bestaat hier een extra slaapkamer te creëren. Middels de bijkeuken met wasbak en de hal aan de achterzijde is de achtertuin bereikbaar.

1e Verdieping: De prachtige ruime overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning; de derde slaapkamer alsmede de badkamer ligt aan de voorzijde. Via één van de slaapkamers aan de achterzijde kan je naar het balkon. In de badkamer tref je een grote inloopdouche, wastafelcombinatie, toilet, raam en elektrische vloerverwarming aan.

2e Verdieping: Via een vast trap kom je op de ruime voorzolder met de aansluiting voor de wasmachine/droger, twee vaste kasten en een kast met een wastafel en de opstelplaats van de ketel. Middels een vlizotrap is de bergvliering bereikbaar, hier heb je nog ongekend veel bergruimte. De lichte slaapkamer op deze verdieping heeft een vaste kast en 2 dakramen.

Tuin: De achtertuin met achterom, buitenkraantje en houten berging is gelegen op het noorden. Een heerlijke tuin om te genieten en niet elke dag bezig te hoeven zijn!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: dorpsstraat71benthuizen.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 691

Overige

Perceel oppervlakte 176

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 691

Overige

Perceel oppervlakte 176

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen