Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een licht en ruim driekamer-hoekappartement gelegen in de Groen van Prinstererstraat! Het appartement kenmerkt zicht door de prachtige lichtinval, moderne luxe voorzieningen in combinatie met de sfeervolle authentieke jaren ’30 details. Het appartement is in 2017 compleet gerenoveerd en gemoderniseerd.

De ligging is goed; het centrum van Rotterdam, openbaar vervoer (o.a. tram, metro Randstadrail Blijdorp, CS Rotterdam) en grote uitvalswegen (A13, A20) zijn binnen handbereik. Evenals voorzieningen zoals winkels, (sport)scholen en het Vroesenpark, Diergaarde Blijdorp en het tot Rijksmonument benoemde binnen- en buitenzwembad het Van Maanenbad.

Indeling
Begane grond
Entree met trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Hal die toegang geeft tot de berging/washok, slaap-/werkkamer, woonkamer met open keuken en de separate toiletruimte.

De ruime woonkamer beschikt over veel lichtinval dankzij de hoekligging, vele raampartijen met glas-in-lood bovenramen en een authentieke marmeren schouw. De wanden zijn strak gestukt en er ligt een mooie brede plankenvloer (laminaat).

De open keuken heeft een kookeiland en een rechte opstelling met houten keukenkasten en een natuurstenen blad. De voorzieningen zijn een inductie kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser, een groot formaat combi-magnetron/oven en de nodige keukenkasten. De berging beschikt over een wasmachine- en drogeraansluiting, een wastafel, een koel-/vriescombinatie en handige planken.

De slaapkamer op deze verdieping beschikt ook over een mooie originele marmeren schouw en de originele glas-in-lood bovenramen. Deze kamer functioneert nu als studeer-/logeerkamer, waar het zich uitstekend voor leent.

Derde verdieping
Deze verdieping voelt aan als een luxe loft-achtige hotelkamer. Er is een ruime slaapkamer met een open moderne badkamer en een nis die functioneert als inloopkledingkast.

De slaapkamer heeft een natuurlijke uitstraling met een sisal vloerbedekking, opengewerkte houten balken en openslaande jaren-30 ramen met het originele sluitwerk. De luxe badkamer beschikt over een vrijstaand bad, een inloopdouche met regendouche en handdouche, een dubbele wastafel met spiegel en een designradiator. De vloer is betegeld met grote grijze wandtegels en de wanden zijn gestuukt met een accentmuur in het donkerblauw.

4e verdieping
In de nok van de woning bevindt zich een open vide, nu gebruikt als muziekstudio en bergruimte.

Afmetingen
Tweede verdieping ca. 49m²
Derde verdieping ca. 25m²
Vierde (zolder) verdieping ca. 13m²
Totale woonoppervlakte ca. 77m² (excl. m² zolderverdieping)

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1933, energielabel B, dubbele beglazing, verwarming en warmwater middels HR cv-combiketel. Er is een actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van ca. € 117,-. Er is recent groot onderhoud uitgevoerd aan de gevels (2023-2024; schilderwerk, beton en staal).

Bezichtiging
Maak direct een afspraak om dit lichte en ruime driekamer-hoekappartement te bezichtigen!

*De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 336
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 24.97
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 336
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 24.97
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Blijdorp Makelaardij