Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een waanzinnig gevoel krijg je als je voor deze woning staat! Het statige herenhuis is een genot voor het oog, zeker dankzij het uitstekende onderhoud, de fraaie gietijzeren muurankers en de boogramen. Ook binnen is de woning fantastisch met de sierlijke binnendeuren, de schitterende eikenhouten parketvloer en de marmeren schouw die perfect bij de stijl van het huis past. Zo kunnen we nog wel even doorgaan met die fraaie sierlijsten, het nette schilderwerk, het stucwerk, de hoge plafonds, de uitgebreide woonkeuken, de magische badkamer, etc. etc. Met een royale woonoppervlakte van 214 m² is er ruimte gemaakt voor vijf slaapkamers en twee badkamers.

Ook aan mogelijkheden is hier geen gebrek. Dankzij de ‘gemengde’ bestemming is het mogelijk om naast het wonen het pand ook te gebruiken voor detailhandel, dienstverlening of aan huis gebonden beroepen tot maximaal 50 m². Dit is dus werkelijk een unieke kans.

Het pittoreske ‘Petit Paris’ is feitelijk een stad en staat bekend om zijn gezellige markt met diverse cafés, waar je in juli terug in de tijd gaat tijdens de folkloristische dag. Zeker een aanrader om eens te bezoeken. Op zaterdagochtend tref je hier de weekmarkt aan met diverse plaatselijke producten. IJzendijke is centraal gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, waardoor Terneuzen en de West-Zeeuws-Vlaamse kust (met een 20-tal strandpaviljoens) binnen 20 minuten aan te rijden zijn. De toeristische wereldsteden Brugge, Gent en Antwerpen zijn op ongeveer 45 minuten rijden te vinden. Genoeg mogelijkheden om cultuur op te snuiven en jezelf te verwennen met een unieke culinaire ervaring.

De natuurstenen verhoging brengt ons tot de fraaie voordeur om het pand te betreden. Bij binnenkomst staan we gelijk in de multifunctionele ruimte. Het is aan jou hoe je dit wilt gaan gebruiken: een extra woonruimte, een speelkamer, een (kap-)salon, een kantoor, een winkeltje, etc. Hier is ook de meterkast te vinden. Vervolgens betreden we middels de openslaande deuren de centrale hal. Deze hal is ook weer ruim van opzet en biedt plaats voor het karakteristieke toilet. Lopen we verder, dan betreden we de woonkamer met tal van authentieke elementen. Dit is zichtbaar in de eikenhouten parketvloer, de marmeren schouw, de sierlijsten en de kroonluchter. De openslaande tuindeuren zorgen voor de toegang tot de achtertuin. Vanuit de woonkamer wordt tevens de ruime kelder betreden. Via de dubbele tussendeur met sierlijke aangrenzende kasten wordt de woonkeuken betreden. Hier is tevens genoeg ruimte voor een eettafel en de keuken is voorzien van alle nodige apparatuur en een granieten blad. Tenslotte treffen we achter de keuken de bijkeuken. Hier is een wasmachineaansluiting, een extra groepenkast en een opbergkast voorzien. Tevens is er nog genoeg ruimte voor een extra koel- of vrieskast. Ook hier is toegang tot de achtertuin.

Middels de sierlijke trap wordt de eerste verdieping betreden. Ook hieraan is weer goed te zien hoe goed alles onderhouden is. De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer van deze verdieping. De slaapkamers zijn alle drie ruim van opzet en groot genoeg voor een tweepersoonsbed, een kledingkast en een bureau. Bij de master bedroom is een fijn balkon voorzien. De badkamer, wat is dit ook weer een pareltje: een inloopdouche met regendouche vanuit het plafond, een toilet en een wastafel met meubel in een leuke speelse opstelling.

En het houdt nog niet op, er is ook nog een volwaardige tweede verdieping met slaapkamer vier en vijf en een tweede badkamer. Dit zijn twee leuke kinderkamers met ook weer meer dan genoeg ruimte en de badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Op de overloop is nog extra opslagruimte voorzien en de laatste ruimte is de berging met toegang tot de bergzolder. In de berging is de CV-ketel uit 2015 te vinden.

De achtertuin heeft een ligging op het oosten en dankzij de diepte heeft het genoeg plek voor de zon. Het is groen en toch onderhoudsvriendelijk van opzet. Achterop het perceel wordt een garage gevonden van 31 m² en deze is tevens te bereiken met de auto.

- Uitstekende afwerking en onderhoud.
- Houten kozijnen met grotendeels dubbel glas en twee kunststof kozijnen.
- Dakisolatie.
- De buitenmuren zijn voorzien van een “Schrijversysteem”. Deze blokken zorgen voor extra ventilatie. Gevels zijn tevens geïmpregneerd.
- Het platte dak is vervangen en geïsoleerd in 2022. Daarbij is het tevens voorzien van een wit dak voor de weerkaatsing van het zonlicht.
- Schilderwerk in 2023/2024.
- Eikenhouten parketvloer op de begane grond en een “chipsvloer” en vinyl op de verdieping.
- Twee fraaie badkamers.
- Garage van 31 m².

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de woning. Neem dan contact op met Ready Vastgoed of plan een bezoek met ons in!

Via de rode knop ‘breng een bod uit’ op onze website komt u terecht in ons eerlijk bieden platform. Hier kunt u eerst alle aanvullende documentatie inzien en heeft u interesse, dan kunt u ook hier eenvoudig en op een eerlijke manier een bod uitbrengen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1911
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1911
Woon oppervlakte 214
Inhoud woonhuis 792
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 110
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 289
Tuin achter Ja
Tuin diepte 20
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1911
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1911
Woon oppervlakte 214
Inhoud woonhuis 792
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 110
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 289
Tuin achter Ja
Tuin diepte 20
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Ready Vastgoed