Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij worden altijd erg enthousiast over de plekjes in het buitengebied en ook van deze plek gaat ons hart weer sneller kloppen! Wij zullen dit gevoel in ieder geval op jou overbrengen bij een bezichtiging en daarna kan het zomaar van jou zijn! Het royale perceel van 5.500 m² biedt veel groen en een weide, uiteraard een woonhuis van 115 m², een dubbele garage van 37 m² en als kers op de taart een tuinkantoor/atelier van 45 m².

En dat is zeker nog niet alles, want de ligging is ook uitermate goed met aan de voorzijde een natuurreservaat waar regelmatig paarden staan en aan de achterzijde een uitgestrekt uitzicht over de Zeeuwse polders. ‘De Pyramide’ is gelegen op circa 5 kilometer van IJzendijke. Hier kunnen de dagelijkse boodschappen gedaan worden. De ligging is vrij dicht tegen de Belgische grens, waardoor de culturele steden als Brugge, Gent en Antwerpen allen binnen een uur aan te rijden zijn. Ook is de locatie ideaal om binnen 20 minuten aan de West Zeeuws-Vlaamse kust te staan met al zijn strandpaviljoens.

Bij aankomst parkeer je eenvoudig de auto’s op de brede oprit voor de dubbele garage. De voortuin is in 2021 fraai vernieuwd en langs hier sta je ook gelijk bij de woning. De jaren ’30 woning spreekt ook al erg aan met zijn Franse kap. Vervolgens wordt via de voordeur de hal van de woning betreden om de rondleiding te starten. Deze ruime hal biedt plaats voor de meterkast en een goede plek voor de garderobe. Tevens wordt langs hier, via de vaste trap, de verdieping betreden. Aan het einde van de gang is het fraaie toilet te vinden met hangtoilet en fonteintje en daar wordt tevens de rest van de woning betreden. We stappen de woonkamer in om het karakter van dit huis te aanschouwen. Deze en-suite kamer wordt in tweeën gedeeld met de karakteristieke schuifdeuren. De voorkamer is nu in gebruik als kantoor, maar kan tevens als woonkamer dienen. De achterkamer wordt nu als woonkamer gebruikt, maar kan ook als eetkamer dienen. Het is maar hoe je zelf de woning in gaat richten! De houten parketvloer in deze ruimte past helemaal in de stijl van het huis en de voorkamer heeft een prachtig zicht over het natuurreservaat. Er zijn twee doorgangen gecreëerd vanuit de achterkamer naar de aanbouw, waardoor alle ruimtes in een open verbinding met elkaar staan. Ook hier kan een fijne leefruimte gecreëerd worden met een eettafel en een gezellige zithoek. Verder is hier uiteraard plaats voor de keuken, welke voorzien is van apparaten als de vaatwasser, een oven, een afzuigkap en daaronder 4 gaspitten. Verder is er veel opbergruimte en plaats voor een losse koelkast. Tenslotte wordt vanuit deze ruimte de bijkeuken betreden, welke plaats biedt voor een wasmachine en droger, een extra koel- of vrieskast en de CV-ketel uit 2019.

De achterkamer biedt nog toegang tot de kelder van 4 m² voor de opslag van je wijnen.

De vaste trap in de hal biedt toegang tot de ruime overloop van de verdieping. Hier wordt toegang verleend tot de twee slaapkamers en de badkamer. Allereerst de badkamer, deze is voorzien van een hangtoilet, een wastafel, een douche en een ligbad. De slaapkamer aan de voorzijde is ruim genoeg voor een éénpersoonsbed en een bureau en het is voorzien van een handige inbouwkast. Aan de achterzijde vinden we de master bedroom met meer dan genoeg plek voor een tweepersoonsbed en een heuse walk-in closet.

Middels de tuindeur in de aanbouw wordt de achtertuin betreden. Uiteraard kan je ook rondom de woning lopen. Het perceel is zo royaal dat je altijd weer nieuwe plekjes kan ontdekken. Direct naast de woning is een dubbele garage voorzien. Deze is 37 m² groot en voorzien van een betonvloer, waardoor je er makkelijk twee auto’s in kwijt kunt. Verder is er uiteraard veel groen en gras. Hier heb je alle mogelijkheden om van alles te creëren, denk aan een kippenren of het houden van vee, zoals geitjes en paardjes. Je kunt het niet te gek bedenken in het buitengebied, zelfs een paardenbak voor de liefhebbers behoort tot de opties.

En dan la crème de la crème: Het tuinkantoor/atelier: Op een heerlijk privé plekje op hetzelfde perceel met een eigen toegang is dit in 2022 gebouwde atelier te vinden. Het atelier zorgt voor de luxe en de sfeer. Met een fijn terras op het zuiden is het al vroeg in het jaar, heerlijk vertoeven. Het is voorzien van vele raampartijen voor veel lichtinval. De kozijnen zijn van aluminium met dubbel glas en het dak is geïsoleerd. Middels de pelletkachel is het op de koude avonden heerlijk te verwarmen. Verder is de kamer ruimte voldoende groot voor een royale werkruimte. Aansluitend is er een aparte ruimte voorzien van douche en wastafel. Daarnaast is het toilet te vinden. Daar is tevens de warmwaterboiler.

- Natuurreservaat aan de voorzijde en de Zeeuwse polders aan de achterzijde.
- Royaal, goed onderhouden perceel van 5.500 m².
- Woning met aanbouw, Franse kap, dakisolatie, houten kozijnen met dubbel glas, gedeeltelijk muurisolatie en een CV-ketel uit 2019.
- Dubbele garage van 37 m².
- Ruim tuinkantoor/atelier van 45 m² met slaapkamer, badkamer, apart toilet, keuken en ruime woonkamer. Verwarmd middels de pelletkachel, voorzien van dakisolatie en aluminium kozijnen met dubbel glas. Warm water middels een 25L boiler.
- Aangesloten op het gasnet en een septictank.

Toen wij dit plekje voor het eerst zagen waren we meerdere malen sprakeloos. Wij willen je datzelfde gevoel geven, maar daarvoor moet je wel langskomen. Plan snel een bezichtiging met Ready Vastgoed om samen met ons tot rust te komen!

Via de rode knop ‘breng een bod uit’ op onze website komt u terecht in ons eerlijk bieden platform. Hier kunt u eerst alle aanvullende documentatie inzien en heeft u interesse, dan kunt u ook hier eenvoudig en op een eerlijke manier een bod uitbrengen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 390
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 5500
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Garage vrijstaand Hout
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 390
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 5500
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Garage vrijstaand Hout
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Ready Vastgoed