Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:
Een prachtig ruim appartement, gelegen op de vijfde verdieping van "Residence Ganuenta". Met een woonoppervlak van ongeveer 124 m² biedt dit appartement een zeer royaal woongedeelte, twee ruime slaapkamers, waarvan één met balkon, een ruime verwarmde loggia/terraskamer en een complete badkamer. Kortom: een waar genot, met hoofdletter G. Het is hier alle dagen genieten van het steeds wisselende schouwspel van zee, de voorbijtrekkende schepen, het vertier op het strand en de luchten.

Indeling:
Begane grond: Bij binnenkomst vindt u een afgesloten voorhal met postbussen en een bellentableau met videofoon-installatie. Dit is de hoofdentree tot het gebouw en via een fraaie en ruime ontvangsthal kunt u de lift nemen. Aan de achterzijde van het gebouw aan de Kenau Hasselaarstraat is een 2e entree.

5e Verdieping: Na het gebruik van de lift, bereikt u de hal die u deelt met één ander appartement. Vanuit hier heeft u toegang tot het appartement.

Het appartement:
De royale, lichte living van dit prachtige appartement beslaat ongeveer 57 m² en biedt een adembenemend uitzicht over het Badstrand en de Westerschelde. De living is ruim genoeg om zowel een comfortabele zithoek als een eethoek te herbergen. De zithoek bij het raam biedt een fantastisch uitzicht op het altijd boeiende schouwspel van de zee, lucht, wind en scheepvaart. Wat ook direct opvalt in dit appartement is dat de kamer ook bijzonder breed is en zich over de gehele breedte van het appartement uitstrekt. Dit maakt dat de ruimte op vele manieren ingericht kan worden. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de keukenopstelling, uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Verder is er een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine en hier hangt ook de c.v.-combiketel en de unit voor de mechanische ventilatie.

Slapen:
Dit prachtige appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een nette badkamer en een apart toilet. De sanitaire ruimtes zijn keurig afgewerkt met nette tegels. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel in een badmeubel, tweede toilet en een ruime inloopdouche. De toiletruimte heeft een hangend toilet en een fontein.

Buitenruimtes:
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de ruime loggia. Deze goed gelegen ruimte ontvangt bijna de hele dag zon, totdat deze als een rode vuurbal aan de horizon verdwijnt. Als het wat koeler wordt, kunt u de ramen sluiten en heeft u een heerlijke serre tot uw beschikking.
De appartementen in gebouw Ganuenta zijn uniek vanwege het balkon aan de achterzijde van het appartement. Hier kunt u op zomerse dagen heerlijk ontbijten in de zonnestralen van de opkomende zon en op de warme ‘s zomerse dagen zit u hier heerlijk in de schaduw. Als u zin heeft in een goed diner, een heerlijke cappuccino of een drankje, dan hoeft u slechts de lift naar de begane grond te nemen en bent u op wandelafstand van de restaurants en terrasjes. En het spreekt voor zich dat u slechts een steenworp verwijderd bent van het strand en de zee voor een verfrissende duik.

Opbergruimte: Zowel in het appartement zelf als in de kelder is er bergruimte beschikbaar. Daarnaast is er een inpandige (gemeenschappelijke) fietsenstalling.

Parkeren: Bij dit appartement hoort een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder.

“De Vic”
Voor de gebouwen Ganuenta en Nehalennia (naastgelegen gebouw) is er een gezamenlijke voorziening op de 1e verdieping in het gebouw Nehalennia. Deze voorziening is een gezamenlijke recreatieruimte die door de VVE dan wel door individuele bewoners gebruikt (kunnen) worden voor feestjes, vergaderingen of andersoortige bijeenkomsten. Tevens is er een fitnessruimte, zodat u hier aan uw conditie kunt werken. De naam Vic is een afgeleide van Victoria Bar, een dancing/club die hier voorheen gevestigd was en die halverwege de jaren zeventig opgeofferd is ten behoeve van de dijkverzwaring.


Algemeen:
Bewoning.
Dit appartement is beschikbaar voor permanente bewoning. In de splitsingsakte en huishoudelijk reglement zijn hierover afspraken vastgelegd.

Het kopen van een appartement:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft. Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE), hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar en wat is aanschrijving? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendommen:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom -dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt- en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en daarnaast het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk.
De maandelijkse bijdrage in de VvE voor het appartement is € 233,62 en € 16 bijdrage Vic (gemeenschappelijke recreatieruimte). De bijdrage voor het aandeel parkeerplaats in de VVE van de onderbouw is € 32,46.

KOOPOVEREENKOMST:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.

DISCLAIMER:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.
Als u deze informatie niet leest op www.aenpmakelaars.nl kunnen wij niet instaan voor de juistheid of actualiteit ervan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 380
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 380
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aerssens & Partners