Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Jagerlaan 73, Zeist

Compleet ruim vier kamer hoek appartement met balkon, gelegen in het centrum van Zeist, met prachtig uitzicht op de rijksmonumentale watertoren van Zeist!

Welkom in dit prachtige appartement aan de Jagerlaan, waar het is gesitueerd in appartementencomplex ‘’Le Coeur’’, ook wel het ‘’Hart van Zeist’’ genaamd. Dit hoekappartement is gesitueerd op de tweede verdieping. Het appartement is bereikbaar via de entree aan de Jagerlaan, is voorzien van een lift zodat wij dit appartement levensloopbestendig kunnen noemen.

Het appartementencomplex is gebouwd in 2008, keurig onderhouden en heeft met 8 appartementen een actieve en betrokken Vereniging van Eigenaren.

Hoewel het op de tweede verdieping, de bovenste etage, is gelegen, laat het hoekappartement met groot hoekbalkon opvallend veel licht binnen. Op het platte dak van het appartementencomplex mogen de eigenaren eigen zonnepanelen installeren. Deze eigenaar heeft in 2023 acht panelen neer laten leggen met een wattage van 410 Watt, waardoor dit appartement energieneutraal is.

Het appartement is ideaal gelegen in het centrum van Zeist aan de Voorheuvel, met winkelgebied Belcour en de Slotlaan op loopafstand. De Jagerlaan heeft hedendaags gedeeltelijk eenrichtingsverkeer, hierdoor is het een stuk rustiger qua verkeersbewegingen.

Dit gebouw heeft een gemeenschappelijke fietsenberging. Met eigen toegangsdeur vanuit de Jagerlaan. Zo blijft de centrale hal tenminste schoon. Gezien de locatie van de meterkast is het gemakkelijk om een fietsaccu bij- of op te laden. Vanuit de fietsenberging kunt u doorlopen die toegang geeft tot de garagebox.

De garage is buitenom bereikbaar. De garage is 18 m² groot, voorzien van een elektrisch bedienbare garagedeur en stroomvoorziening.

Indeling appartement
Het appartement is bereikbaar via een lift en trappenhuis. Bij binnenkomst in de hal heeft u toegang tot alle vertrekken die aanwezig zijn in het appartement. De vertrekken zijn volledig gelijkvloers.U treft eerst de badkamer aan. In de badkamer (6m²) bevindt zich een inloopdouche met een wastafel en wc. De kleinste kamer (10m²) gelegen aan de binnenkant van het appartement heeft een groot raam met zicht op de hal en de lift. Dit maakt deze ruimte ideaal voor kantoor of hobbykamer. Verder zijn er twee andere slaapkamers aanwezig. Beide slaapkamers, respectievelijk 19m² en 11m², zijn gesitueerd op het oosten. Aan het einde van de hal loopt u de woonkamer binnen met opvallend veel lichtinval door de schuifpui en de grote ramen. Grenzend aan het balkon is de open keuken. De open keuken is compleet van inrichting in een u-vorm. De rechterkant van de keuken is grenzend aan het balkon met glazen pui tot aan de grond. De keuken is speciaal ingericht om met barkrukken aan te schuiven om te genieten van uw ontbijt in de ochtendzon. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer met een schuifdeur. Het balkon is voorzien van glas en aluminium- windschermen en is 6m² groot.
Bijzonderheden:
- Centrale hal met trappenhuis en liftinstallatie.
- Woonoppervlakte is conform NEN-meting 2580: 114,6 m²; en de garage 18 m².
- De Vereniging van Eigenaren is gezond, actief en betrokken
- De servicekosten bedragen €190,- per maand
- Energielabel A
- Aanvaarding in overleg
- Acht zonnepanelen van Longi met een wattage van 410 Watt
- Hoekappartement op de bovenste etage
- Opvallend veel lichtinval
- Levensloopbestendig

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 114.6
Inhoud woonhuis 402.8
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Garage opp 17.87
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 158
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 114.6
Inhoud woonhuis 402.8
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Garage opp 17.87
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 158
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Van Ee Makelaars - Zeist