Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze in het oog springende twee-onder-een-kapwoning met een woonoppervlakte van 150 m², gelegen op een perceel van 296 m² in de populaire wijk Veenendaal-Oost, op het Wooneiland D. Deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en luxe wonen.

Bij aankomst zult u direct de ruime oprit opmerken, die plaats biedt aan meerdere auto's. En de garage van 17 m², ideaal voor extra opslag of parkeergelegenheid.

Binnenin de woning wordt u verwelkomd door een modern interieur een hoogwaardige afwerking.

De strak vormgegeven keuken is een goed voorbeeld van de kwalitatieve keuzes die zijn gemaakt; volledig uitgerust met extra’s zoals een stoomoven, koffiezetapparaat, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en een Quooker-kraan. Ook de badkamer is luxe afgewerkt en voorzien van alle gemakken.

De zonnige tuin, gelegen op het zuiden, is onderhoudsvriendelijk en uitstekend afgewerkt, waardoor u optimaal kunt genieten van de buitenruimte.

Deze woning beschikt over energielabel A, is uitgerust met 12 PV-panelen en het DEVO-systeem voor verwarming en koeling. Zo geniet u van een comfortabele leefomgeving met lage energiekosten. Kortom, een woning die niet alleen luxe en comfort biedt, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Aarzel niet en plan snel een bezichtiging met een van onze makelaars. We nodigen u van harte uit. De term “instapklaar” mag hier met recht gebruikt worden.

We komen binnen in de entree/hal met aan uw linkerzijde de meterkast, dan passeren we de keurig afgewerkte toiletruimte, de trapopgang naar de eerste verdieping en vinden we doorgang naar de woonkamer via een stijlvolle stalen deur. De woonkamer verwelkomt u met een gezellige gashaard (met externe toevoer), een moderne gietvloer en veel ruimte. De ruimte komt nog eens extra goed tot zijn recht door de grote pui (met dubbele openslaande deuren) aan de achterzijde, die uw blik doet trekken naar de riante zuidelijke gelegen achtertuin.

De luxe keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met hoogwaardige Siemens apparatuur, waaronder een stoomoven, een combi magnetron, een ingebouwd koffieapparaat, vaatwasser (extra stil), inductieplaat met geïntegreerde afzuiging en een Quooker voor direct kokend water. Het keukenontwerp is greeploos en heeft een dun aanrechtblad voor een strak design. Voor de warme zomerdagen is er een zonnescherm aanwezig op de achtergevel. De keukenapparatuur is met wifi bedienbaar en het zonnescherm is elektrisch bedienbaar. Ideeal!

De woning beschikt over een eigen oprit met ruimte voor vier auto's en een garage van 17,9 m². De garage is voorzien van een dubbele coatingvloer, plus een extra laag tegen o.a. bandensporen. De tuin is onderhoudsvriendelijk, keurig afgewerkt en gelegen op het zuiden.

Alle verdiepingen van het huis, inclusief deze, zijn voorzien van vloerverwarming en koeling voor een aangenaam binnenklimaat. Zo is de temperatuur in de zomermaanden ook zeer aangenaam te houden.

Deze verdieping huisvest een drietal slaapkamers: Slaapkamer 1: 16,4 m². Slaapkamer 2: 12,7 m². Slaapkamer 3: 5,9 m². De kamers hebben een verzorgde afwerking en elk raam is uitgerust met plisségordijnen en horren. Slaapkamer 3 is nu ingericht als kastenkamer, maar kijk even naar het hoogwaardige afwerkingsniveau. De kasten zijn volledig greep loos. In slaapkamer 1 zijn deze kasten ook terug te vinden.

De badkamer is modern ingericht en beschikt over een luxe meubel met twee wasbakken, een inloopdouche met inbouwkranen en een regenkop almede een toilet. Ook de wand en vloerafwerking zijn hier keurig.

De tweede verdieping start met een overloop voorzien van witgoedaansluitingen. Er is ook een bergvliering bereikbaar vanaf deze voorzolder. Tevens zijn er twee slaapkamers aanwezig. De voorzijde van de zolder is ingericht als een loft-slaapkamer van 16,3 m² met een eigen wastafel, en er zijn knieschotten voor extra opbergruimte. De vijfde slaapkamer (van het totaal) bevindt zich aan de achterzijde en is uitgerust met een dakraam. Overigens zijn beide dakramen voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Wat een heerlijke woning!

- Het bouwjaar van de woning betreft 2018;
- Energielabel A;
- Verwarming en koeling middels DEVO-systeem;
- De architectuur, de steenkeuze, het is een prachtige combinatie die werkelijk uniek te noemen is;
- De oprit biedt de mogelijkheid tot het parkeren van 4 auto's;
- De woonkamer is voorzien van een siervolle gashaard;
- Door de gehele woning is dezelfde prachtige gietvloer aanwezig;
- Er zijn een 12-tal PV-panelen aanwezig (eigendom);
- In de achtertuin is drainage aanwezig;
- Vele ruimtes hebben bekabeld internet;
- De slaapkamers op de tweede verdieping zijn voorzien van buitenzonwering, te weten: rolluiken. Tevens is nagenoeg iedere raamopening voorzien van horren;
- De woning heeft een stijlvolle badkamer, luxe keuken, vijf slaapkamers en een uitgebouwde woonkamer;
- De wijk is uitermate geschikt voor jonge gezinnen. Veenendaal-Oost staat dan ook bij menig gezin bovenaan het wensenlijstje;
- Dichtbij natuurgebied de Groene Grens, talloze speelplekken en schitterende waterpartijen voor een heerlijk middagje vissen of wellicht bootje varen;
- Op korte afstand van het centrum van Veenendaal, op loopafstand van een supermarkt, een snackbar, meerdere scholen en een kinderdagverblijf;
- Aanvaarding in overleg;
- Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging;
- Benieuwd naar uw financiële mogelijkheden? Wij verwijzen u graag naar een geschikte hypotheekadviseur!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 614
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Tuin opp 132
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Garage opp 18
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 296
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Tuin breedte 12
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Garage aangebouwd Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 614
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Tuin opp 132
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Garage opp 18
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 296
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Tuin breedte 12
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Garage aangebouwd Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

VC Makelaars