Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar jouw droomwoning? Dit prachtige vrijstaande herenhuis met eigen werkruimte heeft werkelijk alles wat je je kunt wensen! Gelegen met meerdere terrassen aan het water, heel veel woonoppervlak, luxe en duurzame afwerking en een prachtige tuin met veranda.

De werkruimte op de begane grond heeft haar eigen entree, maar is ook inpandig bereikbaar. Ideaal dus voor werken aan huis, maar ook een slaapkamer op de begane grond is een perfecte optie.

Lees snel verder, bekijk de foto’s en plattegronden én pak de telefoon om een bezichtiging in te plannen!

De woning is gelegen aan een heerlijk rustig en autoluwe straat in de populaire woonwijk Veenendaal oost. Een prachtige combinatie van natuur en een hoog voorzieningen niveau in de wijk, maken dat dit een heerlijke locatie is om te wonen. De Groene Grens met al haar groen en wandelpaden ligt om de hoek. Ook vind je in de wijk winkelcentrum Veenendaal Oost en diverse scholen. De uitvalswegen zijn uitstekend bereikbaar zodat je binnen enkele minuten de A12 kunt bereiken. Ook het stadscentrum van Veenendaal ligt op een kleine 10 minuutjes fietsen.

Dit prachtige herenhuis is erg stijlvol ingericht met oog voor detail afgewerkt en ook nog eens erg duurzaam. Dit is een van die instapklare objecten waar er maar een paar van jaarlijks op de markt komen.

Indeling
Begane grond:
Bij binnenkomst in de ruime entreehal valt direct de moderne sfeer in deze woning op. Hier bevindt zich een stijlvol toilet met fonteintje, de garderobe en de meterkast.

Vanuit de hal heb je toegang tot de lichte, open woonkamer aan de achterzijde van de woning. Het eerste wat bij binnenkomst van de woonkamer opvalt is de lichtinval. Het zitgedeelte is heerlijk ruim en heeft een prachtige moderne uitstraling. Strak gestucte wanden en plafonds in combinatie met
een betoncire vloer. In dit zitgedeelte zijn veel ramen en heb je een fantastisch uitzicht naar de tuin en het naastgelegen water. Een sfeervolle open haard , ingebouwde kasten en een ingebouwde bank maken het plaatje in dit zitgedeelte compleet.

De zitkamer en de eetkamer zijn van elkaar gescheiden doormiddel van een stalen scheidingswand met open slaande deuren. Het zit gedeelte is zeer royaal met maar liefst 40 m². Daarnaast zijn keuken en eetkamer samen ook nog eens 33 m².

Dit eetgedeelte leent zich om een grote eettafel te plaatsen. De ideale plek om gasten te ontvangen en samen een hapje te eten. Net als in de woonkamer zijn hier ook deuren die rechtstreeks uitkomen op de tuin.

Ook de keuken is één van de eyecatchers van de woning. Het kookeiland mincombinatie met de kastenwand maakt dat er veel bergruimte aanwezig is. En uiteraard vindt je in deze keuken alle luxe aan inbouwapparatuur die je je kunt wensen. Naast de vaatwasser, een combi oven, koelkast, inbouw koffieautomaat en Quooker is er een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem.

Vanuit de keuken is er een toegang naar de naastgelegen multifunctionele werkruimte.

Deze ruimte heeft aan de straatzijde een eigen entree.

De ruimte is op dit moment in gebruik als kapsalon en in overleg kunnen er voorzieningen achterblijven. Maar ook als thuiswerkplek, studeerkamer of als slaapkamer biedt deze ruimte meerdere opties. Zelfs een badkamer kan er gerealiseerd worden omdat alle voorzieningen er naar toe zijn gebracht.

Op de begane grond is een prachtige betoncire gelegd met vloerverwarming (en koeling).

Eerste verdieping:
Via de trapopgang in de entreehal komen we uit op de overloop van de eerste verdieping. Ook hier zijn een luxe lichte uitstraling de basis van deze verdieping.

Er zijn drie comfortabele ruime slaapkamers Alle kamers ( 13,5 m², 12,45 m² en 11,6 m² )zijn voorzien van draai/kiepramen waar veel natuurlijk licht door naar binnen komt. In de master bedroom is prachtige inloopkast van 6 m² gerealiseerd. De moderne badkamer biedt volop luxe met een inloopdouche en het pronkstuk van de badkamer , het vrijstaande bad. Daarnaast is er dubbel wastafelmeubel met bergruimte . Het toilet is in een aparte ruimte.

Ook de gehele eerste verdieping is voorzien van betonnen gietvloer betoncire met vloerverwarming. Zeer behaaglijk in de koude wintermaanden en past helemaal bij de luxe die je bij deze woning verwacht.

Tweede verdieping:
De hoogte van de woning maakt dat er ook op de tweede verdieping een zee aan ruimte is. Ook hier zijn nog twee hele ruime kamers gerealiseerd. Deze kamers zijn maar liefst 18 en 14,4 m².

Buitenruimte:
De buitenruimte bij deze woning is absoluut uniek te noemen.

Je vindt overal prachtige terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een prachtig uitzicht over het water. De waterpartij is hier extra breed zodat je gegarandeerd bent van veel privacy, maar wat ook ruimte geeft om te suppen of te zwemmen.

De veranda is zo gebouwd dat je vanuit het huis overdekt naar de veranda kunt lopen. In de veranda , van maar liefst 27 m², is ook werkelijk aan alles gedacht.

De veranda is in de wintermaanden af te sluiten zodat je werkelijk in alle seizoenen van deze buitenruimte kunt genieten. Wordt het zonnetje jou te veel dan kunnen de elektrische screens naar beneden worden gedaan.

Aan de bar in de veranda zullen heel wat wijntjes worden gedronken. Wat een perfecte ruimte is dit.

Uiteraard is er ook nog volop buitenbergruimte aanwezig. De schuur biedt ruimte voor opslag van tuinspullen en fietsen.

Dat de woning duurzaam is dat zal je niet verrassen. De optimale isolatie in combinatie met maar liefst 28 zonnepanelen en een warmtepomp zorgen dat de woning beschikt over energielabel A.

Aan de voorkant van dit prachtige herenhuis is parkeergelegenheid voor 3 auto’s op eigen terrein.

Kortom, een meer dan complete instapklare woning met werkruimtes en een prachtige tuin op werkelijk een top plek!

Algemene gegevens
- Type woning: Vrijstaand
- Bouwjaar: 2020
- Aantal slaapkamers: 5
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: eigen terrein
- Aanwezig: overkapping/berging
- Ligging tuin: zuid

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: DEVO
- Verwarmvoorziening: DEVO
- Vloerverwarming: JA, begane grond en 1e verdieping, ook vloerkoeling
- Zonnepanelen: 28 stuks geplaatst in 2022 Suntech Energy
- Openhaard
- Mechanische ventilatie: JA
- Isolatie: volledig geïsoleerd
- Dubbel glas: geheel HR++
- Glasvezel
- Kozijnen: kunststof

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 743
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 574
Tuin rondom Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 743
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 574
Tuin rondom Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij