Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Ruime Vrijstaande Bungalow in Maarn met Prachtige Tuin en Luxe Afwerking**

Op zoek naar jouw ideale vakantiewoning? en hou jij van rust en veel privacy?
Wellicht is deze vrijstaande bungalow aan de Laan van Laag Kanje 1-2309 in Maarn op EuroParcs de Utrechtse heuvelrug precies wat je zoekt! Deze prachtige woning biedt een perfecte combinatie van comfort, stijl en
privacy.

**Binnenkomst: Een Oase van Licht en Rust**

Zodra je binnenkomt, word je overspoeld door een zee van licht in de lichte woonkamer. De strakke wanden en stijlvolle vloer creëren een rustgevende sfeer die perfect is voor ontspanning na een lange dag.

**Keuken: Koken in Stijl**

De halfopen keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt alle gemak om de meest heerlijke gerechten te bereiden. Of het nu gaat om een snelle maaltijd voor jezelf of een uitgebreid diner voor gasten, deze keuken heeft alles wat je nodig hebt.

**Badkamer: Strak en Comfortabel**

De strak afgewerkte badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en middelhoog closet. Hier kun je in alle rust genieten van een verfrissende douche na een drukke dag.

**Slaapkamers: Ruimte en Comfort**

De ruime master slaapkamer is een plek om in stijl te ontspannen, met een vaste garderobeschuifkast en kantel-draairamen die zorgen voor een aangename lichtinval. De tweede slaapkamer, met hangkasten en ook kantel-draairamen, biedt ruimte voor gasten of familie.

**Buitenruimtes: Geniet van de Natuur**

Buiten geniet je van een prachtig aangelegde tuin die rondom de woning ligt. Van een kopje koffie in de ochtend tot ontspanning na een actieve dag, deze groene oase biedt de perfecte rustplek. Met eigen parkeerplaats net buiten de woning hoef je je geen zorgen te maken over parkeren.

**Energiezuinig en Onderhoudsarm**

Met volledige isolatie en onderhoudsarme kozijnen ben je verzekerd van een energiezuinige en comfortabele woning.

**Ideaal voor:** Jongeren, investeerders, woningzoekenden, liefhebbers van recreatiewoningen en EuroParcs Utrechtse Heuvelrug.

Maak van dit prachtige vakantiewoning jouw nieuwe 2e thuis en geniet van alle comfort en luxe die het te bieden heeft! Plan snel een bezichtiging en ontdek de charme van deze unieke vakantiewoning in Maarn.
Het gaat hier om een recreatiewoning voor recreatie gebruik.

Faciliteiten van Het park:

Binnen zwembad
Speeltuin
Restaurant
Snackbar
Bar
Foodboxen
De Utrechtse Heuvelrug Bike Rental
Fietsverhuur
Parkshop
dog play area - Hondenspeelveld

Over vakantiepark EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug
Wie, wat, waar, wanneer

Geniet ‘op hoogte’ op vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug! In het hart van Nederland vind je dit vakantiepark, omgeven door prachtige bossen, heide, zandverstuivingen, grasland en water. Dit alles in combinatie met de hoogteverschillen maken de omgeving perfect geschikt voor het beleven van mooie avonturen, te voet of op de fiets. Vanaf het vakantiepark middenin de natuur bevind je je binnen een halfuur in het bruisende Utrecht en binnen 20 minuten in het historische Amersfoort!

Middenin de natuur

Het park bevindt zich middenin het Nationale Park De Utrechtse Heuvelrug, waar het zijn naam dan ook aan te danken heeft. Dit gebied is verrassend veelzijdig met zijn fraaie kastelen en pittoreske dorpen. Maarn, het dorp waarin het vakantiepark zich bevindt, valt toch wel het meeste op. Het staat namelijk als laatste nog intacte tuindorp van Nederland op de nominatielijst van de Unesco Werelderfgoedlijst. Van bossen tot grasland en van heide tot zandverstuivingen, fietsen en wandelen kan prachtig in de omgeving van EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug dankzij de diversiteit in landschappen.

Domstad Utrecht

Voor wie op vakantie cultuur te snuiven wil hebben , zit op EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug op de juiste plek! Binnen een halfuur ben je vanaf het vakantiepark in Utrecht, het kloppende hart van Nederland. In deze levendige stad staan sfeer, winkelen en lekker eten centraal. Ook vermaak je je hier met de kinderen in het Spoorwegmuseum en het Nijntjemuseum. Maar ook de Middeleeuwse stad Amersfoort ligt om de hoek van EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug, waar je veel cultuur en geschiedenis ontdekt en dieren kunt bewonderen in Dierenpark Amersfoort!

Green Key

De afgelopen jaren is de aandacht voor MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), het milieu en duurzaamheid in het bedrijfsleven toegenomen. Steeds meer bedrijven hebben een keurmerk gekregen in de vorm van bijvoorbeeld een Green Key. Wij van team EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug zijn er trots op dat wij het zilveren keurmerk mogen dragen. Al onze huurwoningen voldoen aan de Green Key voorwaarden. Met de Green Key willen we onze gasten laten zien dat wij duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben! Lees hier meer over Green Key.

Zoover Awards

Zoover is het nummer 1 reviewplatform van Nederland en België en onze gasten hebben massaal hun vakantie-ervaringen achtergelaten op dit platform. Met een gemiddelde reviewsscore tussen de 8,00 en 8,99 hebben wij op vakantiepark EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug voor het jaar 2023 een zilveren award binnengesleept! Lees meer over Zoover en de Zoover Awards.

Reageer snel op deze top woning

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 125
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 300
Tuin rondom Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 125
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 300
Tuin rondom Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Recradroom

De nieuwste koopwoningen in Maarn