Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe ingericht appartement met tuin gelegen op een toplocatie.

Dit mooie 3-kamer-appartement is een droom voor diegene die gelijkvloers wil wonen. Het appartement ligt op de begane grond van een appartementsgebouw in het centrum van Bunschoten-Spakenburg en heeft een parkeerplaats in de parkeerkelder. De woning heeft een fraaie living, een luxe ingerichte keuken en badkamer, een ruime slaapkamer met zelfs een walk-in closet. En......... wat zo fijn is, dit appartement heeft een eigen tuin waar u lekker tot rust kunt komen en van de zon kunt genieten. Hoe fijn is dat.

Bent u op zoek naar een mooi appartement? Stop met zoeken, want wij hebben het voor u gevonden! Bel Snel en maak een afspraak voor bezichtiging. Wij laten dit prachtige appartement graag aan u zien.

Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en videofoon, trappenhuis, meterkast en lift.

Indeling appartement: Entree met royale hal met toiletruimte met een hangend toilet en een fonteintje, deur naar de bijkeuken/bergruimte met aansluitpunten voor wasapparatuur, unit voor mechanische ventilatie en de cv-combi-ketel (Intergas). Deur naar de woonkamer. Dit is een sfeervolle living met ruimte voor een zithoek en een eethoek. Er zijn grote ramen met veel daglicht en er is een mooi verlaagd plafond voorzien van inbouwspots. Op de vloer liggen mooie grote vloertegels voorzien van vloerverwarming. De gedeeltelijk open keuken is luxe ingericht en is geplaatst in een u-vormige opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een luxe inductie kookplaat met afzuigsysteem, een stoomoven, een quooker en een vaatwasser. Vanuit de keuken is er een deur naar de tuin, zodat u met gemak de hapjes, drankjes en/of het diner rechtstreeks vanuit de keuken in de tuin kunt serveren. Vanuit de hal is de slaapkamer bereikbaar. De slaapkamer heeft een doorgang naar een royale inloopkast met een groot hang-/ en leg gedeelte voor al uw kleding. Deze kamer is ook met gemak in te richten als extra slaapkamer. De ruime badkamer is ingericht met een douche met een thermostaatkraan, een dubbele wastafel met een badkamermeubel en een spiegel met verwarming en verlichting en er is een praktische grote 3-deurs schuifkast voor alle benodigde linnengoed, toiletspullen, etc.

Tuin met berging en door een toegangshek kom je op de straat (De Meent/Pinsterbloem). Dit appartement heeft een verzorgde, fraai aangelegde tuin met buitenberging/fietsenschuur. De tuin is aangelegd met sierbestrating, borders en een zonneterras. Deze tuin is een fantastische plek om lekker tot rust te komen en van de zon te genieten.

Centrale ligging: De centrale ligging maakt het geheel compleet. Het appartement ligt in het centrum van Bunschoten-Spakenburg. Echt alle faciliteiten zijn op korte afstand bereikbaar. De winkels, supermarkt en restaurants liggen om de hoek. Wil je naar de oude gezellige dorpskern met de oude haven, binnen enkele minuten bent u op de plaats van bestemming.

Kenmerken op een rij: Mooi appartement met berging, tuin en achterom. * Sfeervolle living. * Luxe ingerichte keuken. * Royale slaapkamer met inloopkast. * Ruime badkamer met schuifkast. * Vloeren met vloerverwarming. * Geheel vv van gladde wanden. * Gehele appartement is vv sierlijsten met (schilderij)ophangsysteem. * Screens en horren. * Airconditioning. * Berging/fietsenschuur in de tuin. * Zonnige fraai aangelegde tuin op het zuiden. * Parkeerplaats in de parkeerkelder met oplaadpunt. * Bouwjaar 2008. * Servicekosten VVE € 212,04 per maand. * Energielabel A. * Centrale ligging op loopafstand van alle faciliteiten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 308

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 308

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars