Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je opzoek naar een energiezuinige, ruime 2-onder-1 kapwoning waar je werk en wonen perfect kan combineren? Dan is deze woning gelegen in de Rengerswetering de perfecte woning voor jou! De woning is van alle gemakken voorzien en is luxe afgewerkt. De woning heeft een ruime oprit met plaats voor 2 auto's én een laadpaal, ook heeft deze woning een werkruimte aan huis en 4 ruime slaapkamers met mogelijkheden tot uitbreiding.

Klinkt dit als jouw nieuwe thuisbasis? Neem dan contact met ons op, de makelaar laat je graag deze prachtige woning zien.

De indeling: Begane grond: Entree, hal met toilet (hangend) en een fonteintje, meterkast, trapopgang met trapkast en toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime, leefkeuken met hoge kasten en kookeiland. De keuken is luxe afgewerkt met veel opbergruimte en verschillende voorzieningen, zoals een inductieplaat, combi-magnetron, combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en afzuigkap. De keuken biedt voldoende ruimte voor een grote tafel waar je heerlijk kan dineren met vrienden of familie. Wat ook erg fijn is, is dat je de keuken en woonkamer kan afsluiten doormiddel van de ensuite deuren.

Aan de achterzijde van de woning is de ruime tuingerichte woonkamer met gashaard en grote raampartijen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de aanpandige garage en werkruimte.

De werkruimte is voorzien van een airco, keukenblok en toegang tot de tuin.

De keuken en woonkamer zijn afgewerkt met een mooie pvc visgraat vloer. De garage en werkruimte zijn afgewerkt met een plavuizen vloer. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, plafond met spots, gestucte plafonds en muren.

1e verdieping: Via de trapopgang van de begane grond kom je op de overloop van de 1e verdieping. De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en extra toilet. De slaapkamers hebben allemaal rolluiken, de grootste slaapkamer heeft als pluspunten een inbouwkast en airco. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en een ligbad met jetstreams.

2e verdieping: Zeer ruime voorzolder met velux dakramen en vlizotrap naar de bergzolder. Op deze zolder is er ook een wasruimte waar de CV-ketel gesitueerd is en de 4e slaapkamer. De wasruimte en slaapkamer zijn erg ruim door de geplaatste dakkapel.

De tuin: Deze onderhoudsvrije tuin is een heerlijke plek om te vertoeven, met grote veranda, ruim terras en een stuk gras kan iedereen zich vermaken in deze tuin. Zie jij jezelf hier al zitten met het mooie weer?

De veranda kan je compleet afsluiten en verwarmen doormiddel van de infrarood heater en open haard, hier kan je dus ook heerlijk borrelen met vrienden of werken.

Kenmerken van de woning: + 2 airco's + 12 zonnepanelen + 4 slaapkamers + Kindvriendelijke buurt + Parkeren op eigen terrein + Laadpaal aanwezig + Woonoppervlak van 178m2 + Perceeloppervlak van 267m2 + Energielabel A

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 178
Inhoud woonhuis 734

Overige

Perceel oppervlakte 267

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 178
Inhoud woonhuis 734

Overige

Perceel oppervlakte 267

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars