Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een prachtig appartement met 2 slaapkamers als deze, die gelegen is in de wijk Koenraadswetering, komt u maar zelden tegen. Let op: Bij voorkeur wordt dit appartement gemeubileerd opgeleverd. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van het complex 'het Zwaard' en is zeer netjes afgewerkt en beschikt over een balkon op het oosten. Recent is de badkamer en het toilet vernieuwd en is het appartement helemaal opgefrist. Het appartementen is in 2008 gebouwd met zeer kwalitatieve goede materialen en is dit complex volledig levensloopbestendig met de aanwezigheid van een lift! Het centrum van Bunschoten-Spakenburg is binnen enkele fietsminuten te bereiken met daarbij alle nodige voorzieningen zoals een supermarkt, horecagelegenheden, winkels en meer..

Wilt u graag wonen in een luxe appartement dat gelegen is in een leuke woonwijk met diverse groene plantsoenen? Dan is dit een appartement die u niet moet overslaan tijdens uw zoektocht.

Indeling: U komt het appartement binnen via de galerij en bereikt zo de entree. In de ruime hal met meterkast en garderobe heeft u toegang tot de diverse vertrekken zoals het toilet (hangend), de technische ruimte met CV en aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 slaapkamers van een mooie grootte, nette badkamer met ligbad (Whirlpool), douchecabine, wastafel en designradiator. De woonkamer is zeer sfeervol ingericht met een. Open keuken met granieten aanrechtblad en met diverse inbouwapparatuur o.a. inductie kookplaat, vaatwasser, combi-oven, losse Amerikaanse koelkast en afzuigkap. Via de schuifpui komt u op het balkon met elektrische zonwering waar u heerlijk kunt vertoeven.

Exterieur: Op de begane grond heeft u de beschikking tot een eigen berging.

Kenmerken:

+ Ruim appartement van 89m2. + Bij voorkeur volledig gemeubileerd op te leveren. + Recent geplaatste badkamer en toilet. + Zeer nette afwerking. + Volledig geïsoleerde woning. + Lift aanwezig. + Eigen berging op de begane grond. + Balkon met elektrische zonwering op het oosten. + VVE-kosten: €95,00 per maand. + Energielabel A.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 267

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 267

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt