Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit leuke 2-kamer appartement met zonnige tuin heeft het beste van twee werelden: Een rustige ligging maar toch op loopafstand van het bruisende hart van Nieuwegein.

Het appartement op de begane grond (woonoppervlak 37m²) maakt deel uit van een kleinschalig complex, dat in 2013 volledig is getransformeerd van een kantoorgebouw tot wooncomplex. De woning beschikt over een lichte woonkamer met open keuken en toegang tot de zonnige tuin, een slaapkamer, badkamer en berging. De fiets kan je stallen in de gezamenlijke fietsenberging. Er is er voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur van het complex.

Locatie: De woning is centraal gelegen op korte afstand van het stadshart van Nieuwegein (City Plaza) met winkels, theater en leuke restaurants. Ook sportclubs, ziekenhuis, zwembad en het OV (sneltram en bus) met directe verbinding naar Utrecht zijn binnen handbereik. Bovendien ben je snel op de uitvalswegen A2, A27 en A12 naar de diverse grote steden.

Indeling: Centrale entree met intercom, brievenbussen, lift, trappen en toegang tot de fietsenberging, tussenhal naar het appartement.

Appartement Hal met toegang tot berging met plek voor wasmachine/droger. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Rechtdoor ligt de zonnige woonkamer met tegelvloer en toegang tot de tuin (zuiden). De open keuken is voorzien van een kunststof werkblad, keramische 4-pits kookplaat, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, recirculatie afzuigkap en combimagnetron. Links naast de woonkamer ligt de slaapkamer (7,6 m²), deze is voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden: • Leuk en licht 2-kamer appartement met een fijne tuin op het zonnige zuiden; • Het appartementencomplex is in 2013 getransformeerd van kantoorgebouw naar wooncomplex; • Op een rustige locatie nabij het hart van Nieuwegein; • Cityplaza, tram- en busstation, Theater de Kom, restaurants en sportcomplex Merwestein zijn allemaal op loopafstand; • Actieve Vereniging van Eigenaren; • Servicekosten: circa € 230,- per maand inclusief voorschot van € 120,- voor warm water en stookkosten; • Energielabel B; • Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 37
Inhoud woonhuis 123

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 37
Inhoud woonhuis 123

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..