Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van het Oude Dorp gelegen halfvrijstaand woonhuis met vrijstaande stenen garage en aangebouwde berging. Het markante huisje met de bekende leilinde in haar zij-tuin!!

Ziet u het al voor u .... uw eigen paleisje realiseren, in het weekend lopend naar het dorpscentrum voor de gezellige markt! Centraal gelegen t.o.v. vele sociale voorzieningen, het groen en de diverse uitvalswegen!

Maak snel een afspraak en bekijk uw mogelijkheden!

INDELING:

Kelder: via een luik in de keuken te bereiken kelder, waar tevens de hete luchtverwarming (2023) geplaatst is;

Begane grond: Entree, hal met meterkast en toiletruimte onder de trap.

Lichte doorzonwoonkamer en een open keuken met een luik naar een diepe kelder. Doorloop naar de bijkeuken met c.v.-opstelling (warmwater), aansluitingen voor de wasmachine- en droger. Deur naar de achterplaats en vrijstaande stenen berging met aangebouwde garage;

1e Verdieping: overloop, drie, in grootte variërende slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met een dakkapel en een inbouwkast. Badkamer met vaste wastafelmeubel, toilet en douchecabine;

2e Verdieping: vliering.

Tuin: een binnenplaats aan de achterzijde van het woonhuis met vrijstaande stenen garage met aangebouwde berging, een ruime zijtuin met oprit voor het parkeren van twee auto's en een voortuin.

Voorts: Bouwjaar; 1913, woonoppervlakte: 91 m2, perceeloppervlakte: 274 m2. Verwarming middels een heteluchtverwarming (Brink, 2023), het warme water via c.v.-ketel (Atag, 2010). Rondom isolerende beglazing, waarbij de woonkamer en de slaapkamer aan de voorzijde geluidswerend glas heeft. Kijkende naar de hedendaagse normering zal het woonhuis gemoderniseerd gaan worden!

Aanvaarding: In overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1913
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1913
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 347

Overige

Perceel oppervlakte 274

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1913
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1913
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 347

Overige

Perceel oppervlakte 274

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Van Straaten ERA Makelaardij