Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop: Royale uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning in Huizen! Dit leuke huis is altijd goed onderhouden en voorziet je in alle behoeften. De woning is gelegen in een rustige, groene en ruime opgezette wijk. Wat ook fijn is aan wonen op deze locatie is dat je uitzicht hebt op de aanloophaven. Door de centrale ligging zijn supermarkten, scholen en sportfaciliteiten in de nabij omgeving. Ook is het Gooimeer, het Surfstrand en het Bad Vibelpark binnen handbereik. De uitvalswegen zoals de A1 en A27 zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Ben jij opzoek naar ruime uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning waarbij alle faciliteiten binnen korte afstand te bereiken zijn? Maak dan Snel een afspraak!

De indeling van deze woning: Begane grond: Entree met meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning met gezellige gashaard. Tussenhal met trapopgang en directe doorloop naar de open keuken. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasstel, oven, magnetron, koel- vriescombinatie, vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de eetkamer heb je direct toegang tot de fraai aangelegde tuin doormiddel van de openslaande tuindeuren. In de achterhal vind je de toiletruimte met hangend toilet. De achterzijde van de woning is ca. 3 meter uitgebouwd. De begane grond is afgewerkt spachtelputz wanden, gespoten plafonds, vloerverwarming en PVC vloer.

1e verdieping: Via de trapopgang in de woonkamer kom je op de overloop van de 1e verdieping. Deze overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met gestucte wanden, gespoten plafonds en laminaat vloeren, met uitzondering van de 3e slaapkamer, deze heeft behang op de wanden. Slaapkamer 2 heeft een aparte wastafel met meubel en een elektrisch rolluik. De badkamer is ruim opgezet met design radiator, hangend toilet, wastafel met meubel en inloopdouche.

2e verdieping: Deze is te bereiken door de vaste trap op de 1e verdieping. Hier heb je de 4e slaapkamer en wasruimte. In de wasruimte zijn de aansluiting voor wasapparatuur en CV-Ketel gesitueerd. De zolder is afgewerkt met een nette laminaatvloer, gestucte wanden, gespoten plafond en Velux dakramen.

Tuin: De tuin is zonnig gelegen op het westen en is fraai aangelegd met plantenbakken, grind, kunstgras en zonneterras met zonnescherm. Achterin de tuin vind je vrijstaande houten berging.

Kenmerken van de woning: + Energielabel C + 4 slaapkamers + Woonoppervlak van 128m2 + Perceeloppervlak van 157m2 + Tuin op het westen + Gelegen nabij uitvalswegen A1 en A27 + Supermarkt, scholen en sportfaciliteiten binnen enkele minuten te bereiken + Rustige, kindvriendelijke straat met uitzicht op de aanloophaven. + Goed onderhouden, instapklaar

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 447

Overige

Perceel oppervlakte 157

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 447

Overige

Perceel oppervlakte 157

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars