Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Thuis komen doet u hier met plezier!! Deze woning biedt het allemaal, ruimte, wooncomfort, royale woonkamer(s), moderne woonkeuken, luxe badkamer, drie slaapkamers, zonnige tuin, royaal balkon en 2 veranda?s aan zowel de voor- als achterzijde van de woning is dit de ideale thuisbasis voor jaren woonplezier.

De woning is gelegen op een heerlijke, rustige plek met fantastisch uitzicht over het groene Lentepark. Het centrum van Nieuw Vennep biedt u volop keuze aan winkels voor de dagelijkse behoeften, maar ook volop aanbod voor gemak, afhaalgelegenheden en leuke winkels. Diverse basisscholen, kinderdagverblijven en middelbare scholen, sportfaciliteiten, het Venneperhout en Park 21 in directe nabijheid. Naar het Haarlemmermeerse bos??.., kwestie van een paar minuten fietsen en genieten van de strandjes, speeltuintjes en restaurants. De centrale ligging blijkt verder uit de bereikbaarheid met de auto voor de rest van Nederland. De snelwegen zijn allemaal goed bereikbaar, waardoor er snelle verbinding is met Schiphol of bijvoorbeeld met Haarlem, Amsterdam, Amstelveen of Den Haag. Ook voor vervoer per bus of trein is de ligging perfect, bushaltes liggen op loopafstand, treinstation op minuten afstand. Een hoog voorzieningenniveau allemaal binnen enkele minuten bereikbaar.

Deze verzorgde royale, speelse en goed onderhouden splitlevel woning, welke gebouwd is in Romeinse stijl onder architectuur van Charles Vandenhove, beschikt over een fijne royale woonkeuken waar koken een prettige bezigheid is, twee woongedeeltes, luxe badkamer, drie slaapkamers, zonnige tuin met berging en parkeren doet u op eigen terrein.

Kortom, een hele fijne plek waar het (t)huis komen is!!
Bedenk maar eens een rede waarom u hier niet zou willen wonen. Wellicht is het Lentepark en jullie een perfecte match! En???.is dit straks jullie nieuwe adres met jullie naam op de voordeur?

Enthousiast geworden voor deze fijne woning op een rustige kindvriendelijke locatie?!! Maak snel een afspraak met één van onze makelaars voor een bezichtiging, wij laten u graag de woning zien zodat u een juiste indruk krijgt. Mail of bel (06-14 68 11 33) ons voor het maken van een afspraak

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2002

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 564

Overige

Herenhuis Ja
Perceel oppervlakte 133
Tussenwoning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2002

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 564

Overige

Herenhuis Ja
Perceel oppervlakte 133
Tussenwoning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Koophuis makelaars Nieuw-Vennep