Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
INTRODUCTIE
Dit schitterende appartement in de geliefde wijk Keizer Karelpark in Amstelveen (de buurt Augustinuspark) is een droom voor tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen en iedereen die op zoek is naar een perfecte balans tussen stadse voorzieningen en serene rust. Hier geniet je van een modern, goed onderhouden woning met een licht en ruimtelijk gevoel. Ideaal gelegen, voel je de stad dichtbij terwijl je geniet van de rust van een kindvriendelijke woonwijk. Laat je verrassen door de combinatie van comfort en gemak.
HOOFDKENMERKEN
- Fijn balkon op de 2e verdieping: Geniet van je ochtendkoffie met een prachtig uitzicht op het zuidoosten.
- Eigen grond in een kindvriendelijke woonwijk: Perfect voor gezinnen die een veilige omgeving zoeken.
- Op loopafstand van winkels en fietsafstand van stadshart Amstelveen: Alles wat je nodig hebt binnen handbereik.
- Zeer goed onderhouden met veel lichtinval: Voel je thuis in een lichte, frisse woning.
- 2 royale slaapkamers en een moderne keuken en badkamer: Ruimte en stijl voor ultiem comfort.
VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stel je voor: je stapt binnen in dit charmante appartement van circa 68m², gelegen op de tweede verdieping. Direct valt het overvloedige natuurlijke licht op dat door de grote ramen naar binnen stroomt, waardoor elke hoek van de woonkamer een warme en uitnodigende sfeer krijgt. Hier kun je echt thuiskomen na een lange werkdag.
Het balkon, gelegen op het zuidoosten, biedt een serene plek om te ontspannen met een boek of te genieten van een goed glas wijn terwijl je de zon ziet opkomen. Vanuit het eetgedeelte en de woonkamer heb je direct toegang tot deze buitenruimte, wat een natuurlijke verlenging van je leefruimte creëert.
De moderne keuken, uitgerust met prima apparatuur, nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes. De aangrenzende eetruimte biedt voldoende plek om gasten te ontvangen voor gezellige diners. De twee royale slaapkamers bieden comfort en privacy, perfect voor een goede nachtrust. De strakke, eigentijdse badkamer is een oase van rust met een luxe afwerking en genoeg ruimte voor al je spulletjes.
De locatie is werkelijk ideaal. Op loopafstand vind je tal van winkels voor je dagelijkse boodschappen en binnen enkele minuten fietsen bereik je het bruisende stadshart van Amstelveen. Hier kun je genieten van een breed scala aan winkels, restaurants en culturele voorzieningen.
Het appartement is ook voorzien van een eigen berging op de begane grond en een gemeenschappelijke fietsenstalling, waardoor je alles wat je nodig hebt gemakkelijk kunt opbergen. De gunstige ligging ten opzichte van openbaar vervoer zorgt ervoor dat je eenvoudig naar andere delen van de stad en daarbuiten kunt reizen.
KORT SAMENGEVAT
Dit prachtige appartement op de tweede verdieping heeft een fijn balkon waar je heerlijk kunt ontspannen. Gelegen op eigen grond in een kindvriendelijke woonwijk, biedt het een veilige en rustige omgeving voor gezinnen. Op loopafstand vind je tal van winkels en binnen enkele minuten fietsen bereik je het stadshart van Amstelveen. De woning is zeer goed onderhouden en baadt in natuurlijk licht, met twee royale slaapkamers en een moderne keuken en badkamer voor ultiem comfort.
Kenmerken:
- Bouwjaar 1962;
- Dubbele beglazing;
- Fantastisch gelegen appartement in een groene omgeving, nabij alle voorzieningen;
- Woonoppervlakte circa 68m2 conform NEN2580;
- Gelegen op eigen grond;
- Actieve Vereniging van Eigenaren;
- Servicekosten bedragen € 147 per maand
- Energielabel C;
- Niet-zelfbewoning-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning;
- Oplevering per direct.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 225

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 225

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord