Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INDELING VAN DE WONING EN OMGEVING

Welkom in Grootebroek, waar dit fijne huis wacht op nieuwe bewoners. Deze buitenkans is perfect voor starters op de woningmarkt en jonge gezinnen die hun eerste stappen willen zetten in een comfortabele en gezellige omgeving. Met zijn mooie ligging, ruime opzet, moderne keuken en vrijstaande stenen garage, biedt deze woning alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen. Bovendien ligt het op loopafstand van winkelcentrum het Streekhof, openbaar vervoer, voorzieningen, scholen, sportverenigingen en uitvalswegen.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Op een hele mooie plek gelegen: Geniet van rust en groen in een fijne wijk.
Ruime, keurig onderhouden woning: Een instapklare woning die met zorg is onderhouden.
Recent geplaatste moderne keuken: Voorzien van de nieuwste apparatuur en een strak design.
Vrijstaande stenen garage: Ruimte voor je auto én extra opslag.
Groene omgeving: Ideaal voor kinderen om te spelen en voor wandelingen.

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Bij binnenkomst via het voetpad dat leidt naar de voortuin, voel je meteen de fijne sfeer van deze woning. De groene omgeving ademt rust en biedt een gevoel van ruimte. De entree geeft toegang tot een straatgerichte woonkamer, waar je elke ochtend begroet wordt door een overvloed aan natuurlijk licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt. Hier kun je heerlijk op de bank neerploffen met een kop koffie en genieten van het uitzicht op de voortuin.

De moderne keuken, recent geplaatst, is tuingericht en biedt alle gemakken die je je maar kunt wensen. Stel je eens voor: koken op de nieuwste apparatuur terwijl je uitkijkt over de diepe achtertuin. De keuken is het hart van het huis en nodigt uit tot het organiseren van gezellige etentjes met vrienden en familie. De tuindeuren openen naar een uitnodigende achtertuin die zonovergoten is en de ideale plek vormt voor een zomerse barbecue of om gewoon te ontspannen met een goed boek.

De eerste verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers, elk met een eigen karakter en voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, kledingkast en meer. De nette badkamer is voorzien van alle gemakken, inclusief een moderne douche, wastafel en toilet. Deze verdieping is perfect voor een jong gezin dat op zoek is naar comfort en ruimte.

Op de tweede verdieping vind je een ruime voorzolder die perfect kan dienen als opslagruimte of als hobbyruimte. Daarnaast bevindt zich hier een vierde slaapkamer, die ideaal is als logeerkamer, thuiswerkplek of voor een opgroeiend kind dat behoefte heeft aan een eigen plekje.

De diepe achtertuin is een oase van rust. Achterin de tuin vind je een vrijstaande stenen garage die niet alleen plaats biedt aan je auto, maar ook als extra bergruimte kan dienen. Het is een ideale plek voor het stallen van fietsen, tuingereedschap of voor het opzetten van een kleine werkplaats.

DETAILLEERDE BESCHRIJVING VAN DE HIGHLIGHTS

Deze woning is gelegen op een werkelijk prachtige locatie in Grootebroek. De buurt is rustig, groen en kindvriendelijk, waardoor het perfect is voor zowel starters als jonge gezinnen. De woning zelf is ruim en keurig onderhouden, wat betekent dat je er zonder zorgen kunt intrekken. De recent geplaatste moderne keuken is een echte eyecatcher en maakt van koken een feestje. De vrijstaande stenen garage biedt niet alleen ruimte voor je auto, maar ook voor extra opslag, wat altijd handig is.

SLOTWOORD

Deze woning in Grootebroek is een kans die je niet wilt missen. Van de ruime en goed onderhouden kamers, de moderne keuken, tot de diepe achtertuin en vrijstaande stenen garage: alles is aanwezig om jouw woondromen waar te maken. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging via onze website. Laat je verleiden door de rust, ruimte en het comfort dat deze prachtige woning te bieden heeft. Voor je het weet, kun je de sleutel omdraaien en je nieuwe leven beginnen in dit fantastische huis.

BELANGRIJKE KENMERKEN

Voor je je ogen sluit en dromen over deze woning werkelijkheid maakt, herinneren we je nog even aan de bijzonderheden van dit huis. De groene omgeving, het voetpad naar de voortuin, de straatgerichte woonkamer, de tuingerichte moderne keuken, de drie slaapkamers op de eerste verdieping, de nette badkamer, de voorzolder en de vierde slaapkamer op de tweede verdieping maken dit huis compleet. De diepe achtertuin met de stenen garage is de kers op de taart. Iedereen die hier komt wonen, zal zich ongetwijfeld snel thuis voelen.

Neem vandaag nog actie en plan je bezichtiging via onze website! ???

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Op een hele mooie plek gelegen:

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in een rustige, groene woonwijk waar de geur van bloeiende bloemen en het zachte gefluit van vogels je begroeten. Deze woning is gelegen in een van de meest charmante en serene plekken van Grootebroek. De wijk is niet alleen rustig en veilig, maar biedt ook een gevoel van gemeenschap en nabijheid. Hier kunnen kinderen onbezorgd buitenspelen en kun jij ontspannen wandelingen maken in het park. De omgeving is groen en uitnodigend, met tal van bomen en planten die de buurt een natuurlijke en frisse uitstraling geven. Het is een ideale plek voor iedereen die houdt van rust, natuur en een gezonde leefomgeving.

Ruime, keurig onderhouden woning:

Deze woning is een toonbeeld van zorg en toewijding. Vanaf het moment dat je binnenstapt, merk je de liefde en aandacht waarmee dit huis is onderhouden. De ruimtes zijn royaal en praktisch ingedeeld, waardoor je volop mogelijkheden hebt om je eigen stempel op het interieur te drukken. De vloeren glanzen, de muren zijn strak afgewerkt, en elk detail is zorgvuldig verzorgd. Het is een instapklare woning waar je zonder enige zorgen kunt intrekken. Hier hoef je niet na te denken over grote renovaties of dringende onderhoudswerkzaamheden. Alles is al voor je gedaan, zodat je je volledig kunt richten op het genieten van je nieuwe thuis.

Recent geplaatste moderne keuken:

De keuken is het hart van elk huis, en deze woning stelt daarin zeker niet teleur. Recentelijk vernieuwd, straalt de keuken een moderne en elegante sfeer uit. Voorzien van de nieuwste apparatuur, zoals een mooie 5-pits gaskookplaat, een stille vaatwasser en een efficiënte combi-oven, is deze keuken een droom voor elke kookliefhebber. Het strakke design met hoogwaardige materialen zorgt voor een stijlvolle en functionele ruimte waarin je met plezier de heerlijkste maaltijden kunt bereiden. De keuken is ruim opgezet en biedt voldoende opbergmogelijkheden, zodat je altijd een opgeruimde en georganiseerde kookomgeving hebt.

Vrijstaande stenen garage:

Een van de grootste voordelen van deze woning is de vrijstaande stenen garage. Dit is niet zomaar een plek om je auto te parkeren; het is een multifunctionele ruimte die talloze mogelijkheden biedt. Naast de ruimte voor je auto, kun je de garage gebruiken als extra opslagruimte voor fietsen, tuingereedschap of andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Heb je altijd al gedroomd van een eigen werkplaats of hobbyruimte? Dan is deze garage de perfecte plek om je creativiteit de vrije loop te laten. De solide constructie zorgt ervoor dat je bezittingen veilig en goed beschermd zijn tegen de elementen.

Groene omgeving:

De woning is gelegen in een prachtige groene omgeving die ideaal is voor gezinnen met kinderen. De buurt biedt volop speelruimte en veilige straten waar kinderen naar hartenlust kunnen rennen en spelen. Ook voor volwassenen is er genoeg te genieten in de groene omgeving. Maak een ontspannende ochtendwandeling door het park, geniet van een picknick in het gras, of laat je inspireren door de natuur om je heen. De groene omgeving draagt bij aan een gezonde en actieve levensstijl en biedt een perfect decor voor ontspanning en recreatie.

Samenvatting:

Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gelukkig leven. De mooie ligging in een rustige, groene wijk zorgt voor een serene en uitnodigende sfeer. De woning zelf is ruim en keurig onderhouden, klaar om direct betrokken te worden zonder dat er grote renovaties nodig zijn. De recent geplaatste moderne keuken is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en biedt een stijlvolle en functionele ruimte voor al je kookavonturen. De vrijstaande stenen garage biedt niet alleen ruimte voor je auto, maar ook voor extra opslag of als werkplaats. Tot slot zorgt de groene omgeving ervoor dat zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van een gezonde en actieve levensstijl.

Deze highlights maken de woning een ideale keuze voor starters op de woningmarkt en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele, ruime en goed onderhouden woning in een prachtige omgeving. Hier kun je je dromen waarmaken en een prachtige toekomst opbouwen. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek zelf waarom deze woning perfect is voor jou en je gezin.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 172

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 172

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn