Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

In de geliefde wijk De Suyder Coghe in Venhuizen wacht dit charmante jaren '30 stijl woonhuis op nieuwe bewoners. Ideaal voor twee persoons huishoudens, jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar meer ruimte, ondernemers met een bedrijf aan huis, of voor degenen die levensloopbestendig willen wonen. Deze woning biedt een uitzonderlijke mix van ruimte, comfort en karakter, allemaal op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Venhuizen. Kom binnen en ontdek een plek waar moderne luxe en klassieke charme perfect samenkomen.

UITGEBREIDE HOOGTEPUNTEN

Riante woonoppervlak van 161 m²: Geniet van alle ruimte die je nodig hebt om te leven, werken en ontspannen.
Slaapkamer of praktijkruimte op de begane grond: Flexibiliteit voor elke levensfase of professionele behoefte.
Moderne keuken in U-opstelling: Uitgerust met hoogwaardige apparatuur voor de kookliefhebber.
4 Ruime slaapkamers: Drie op de eerste verdieping en een ruime kamer op de tweede verdieping, ideaal voor een groeiend gezin.
Zonnige tuin op het westen: Inclusief een grote berging en een gezellige overkapping voor die heerlijke zomeravonden. 12 zonnepanelen voor het duurzame aspect.

UITGEBREIDE CREATIEVE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze prachtige woning en laat je verrassen door de warme sfeer en het overvloedige licht dat door de ramen stroomt. De zij-entree verwelkomt je in dit grote huis. De hal leidt je naar een ruime woonkamer . De woonkamer met erker is straatgericht en een perfecte plek voor gezellige familieavonden of om gasten te ontvangen. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

De keuken is modern en geplaatst in een U-opstelling. Deze keuken is een droom voor elke kookliefhebber, uitgerust met prima inbouwapparatuur. Stel je voor: je favoriete gerecht bereiden terwijl je uitkijkt over de zonnige tuin op het westen. De openslaande deuren geven direct toegang tot het terras, waar je kunt genieten van een kop koffie in de ochtendzon of een goed glas wijn bij zonsondergang.

De begane grond biedt daarnaast nog een volledig geïsoleerde flexibele ruimte (met o.a. een extra toiletruimte) die kan dienen als praktijkruimte, kantoor of extra slaapkamer. Dit maakt de woning perfect voor thuiswerkers of voor mensen die een levensloopbestendige woning zoeken.

De eerste verdieping herbergt drie royale slaapkamers, elk met een eigen charme en veel natuurlijk licht. De badkamer op deze verdieping is modern en voorzien van een  inloopdouche, wastafelmeubel, een derde toilet en een designradiator. De badkamer is ook voorzien van vloerverwarming. Op de tweede verdieping vind je de vierde slaapkamer, die uitstekend dienst kan doen als master bedroom of als rustige thuiskantoor en een grote ruimte met de technische apparatuur.

De tuin op het westen is een waar paradijs. Hier vind je een ruime berging voor al je tuingereedschap en fietsen, en een gezellige overkapping waar je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. De tuin biedt genoeg ruimte voor kinderen om te spelen en volwassenen om te ontspannen.

BELANGRIJKE KENMERKEN

Riante woonoppervlak van 161 m²: Dit huis biedt alle ruimte die je nodig hebt om te leven en te groeien. Of je nu een groot gezin hebt of gewoon van ruimte houdt, deze woning heeft het allemaal.
Slaapkamer of praktijkruimte op de begane grond: Flexibel in te richten naar eigen behoefte, ideaal voor thuiswerkers of mensen die een levensloopbestendige woning zoeken.
Moderne keuken in U-opstelling: Voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en veel werkruimte, perfect voor de culinaire liefhebber.
Vier ruime slaapkamers: Drie op de eerste verdieping en één op de tweede verdieping, geschikt voor een groot gezin of voor wie extra ruimte wenst.
Zonnige tuin op het westen: Completeer je wooncomfort met een ruime berging en een gezellige overkapping, ideaal voor lange zomerse avonden.

SOCIAL MEDIA POST VOOR FACEBOOK EN INSTAGRAM

? NIEUW IN DE VERKOOP! ? Welkom in de geliefde jaren '30 wijk De Suyder Coghe in Venhuizen! Deze prachtige woning biedt alles wat je zoekt: 161 m² woonoppervlak, een moderne U-keuken, vier ruime slaapkamers en een zonnige tuin op het westen. Perfect voor gezinnen, thuiswerkers en levensloopbestendig wonen. Kom binnen en laat je verrassen door de charme en het comfort!

?? Prikkel je zintuigen en plan direct een bezichtiging via onze website!

#droomhuis #jaren30woning #gezinswoning #thuiswerken #levensloopbestendig #nieuwtekoop #Venhuizen #woonplezier #huistekoop #makelaar

Ontdek deze unieke kans om je woondromen waar te maken. Kom langs en ervaar zelf de sfeer en mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Wacht niet te lang; woningen zoals deze zijn zeer gewild!




UITGEBREIDE HOOGTEPUNTEN

Riante woonoppervlak van 161 m²: Deze woning biedt een indrukwekkend woonoppervlak van 161 m², waardoor je volop de ruimte hebt om te leven, te werken en te ontspannen. Of je nu een groot gezin hebt, graag gasten ontvangt, of behoefte hebt aan een thuiskantoor, hier vind je voldoende plek voor al je wensen en activiteiten. De royale opzet zorgt ervoor dat elke kamer ruim aanvoelt en veelzijdig gebruikt kan worden. Geen tekort meer aan opslagruimte of speelhoeken voor de kinderen – jouw comfort staat hier centraal.

Slaapkamer of praktijkruimte op de begane grond: Een van de unieke kenmerken van deze woning is de flexibele ruimte op de begane grond. Deze kamer kan dienen als extra slaapkamer, ideaal voor gasten of als master bedroom voor levensloopbestendig wonen. Maar ook voor professionals die vanuit huis werken biedt deze ruimte talloze mogelijkheden. Stel je voor: een eigen praktijkruimte, een inspirerend atelier of een rustige kantoorruimte waar je ongestoord kunt werken. De flexibiliteit van deze kamer maakt het eenvoudig om je woning aan te passen aan veranderende levensbehoeften.

Moderne keuken in U-opstelling: De keuken van deze woning is een waar genot voor iedere kookliefhebber. De U-opstelling zorgt voor een efficiënte indeling met veel werkbladruimte en opbergmogelijkheden. De keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, een combi-oven en een vaatwasser. Hierdoor heb je alles binnen handbereik om de meest uiteenlopende gerechten te bereiden. De moderne afwerking en het strakke design geven de keuken een eigentijdse uitstraling, terwijl het praktische gebruiksgemak behouden blijft.

4 Ruime slaapkamers: Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een groot bed, een kledingkast en een bureau. De kamers zijn licht en luchtig, waardoor ze zowel als slaapkamers als studeer- of speelkamers gebruikt kunnen worden. Op de tweede verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer, die door zijn afmetingen en privacy uitstekend geschikt is als master bedroom, tienerkamer of rustig thuiskantoor. Deze indeling biedt volop mogelijkheden voor gezinnen die behoefte hebben aan extra ruimte en flexibiliteit.

Zonnige tuin op het westen: De tuin van deze woning is een waar paradijs voor liefhebbers van buitenleven. Gelegen op het westen, geniet je de hele middag en avond van de zon. Dit maakt de tuin ideaal voor lange zomerse dagen, barbecue-avonden en ontspannen momenten met familie en vrienden. De tuin is voorzien van een ruime berging, perfect voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en andere benodigdheden. Daarnaast is er een gezellige overkapping, waar je zelfs bij minder goed weer kunt genieten van het buitenleven. Deze tuin biedt een ideale combinatie van ontspanning en functionaliteit, een plek waar iedereen graag tijd doorbrengt.

Deze hoogtepunten maken de woning in De Suyder Coghe een unieke kans voor verschillende doelgroepen, van jonge gezinnen tot mensen die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning. De combinatie van moderne voorzieningen, ruime kamers en een karaktervolle jaren '30 stijl zorgt ervoor dat je hier jarenlang met veel plezier zult wonen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 577

Overige

Perceel oppervlakte 277

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 577

Overige

Perceel oppervlakte 277

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn