Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bieden vanaf € 359.000,- k.k.

Altijd al in de gezellige binnenstad van Enkhuizen willen wonen? Dan is dit uw kans! Deze eengezinswoning heeft een ruime living met schuifpui naar de sfeervolle en zonnig gelegen stadstuin en een royale stenen schuur met verdieping en toegang tot de achtergelegen Baansteeg. Op de begane grond zijn de keuken, bijkeuken en badkamer met groot hoekbad, separate douchehoek en ook een schuifpui naar de tuin. De woning telt 2 slaapkamers op de verdieping waarvan 1 kamer toegang geeft tot een dakterras en om uw spullen te bewaren is er naast veel vaste kasten ook nog een wegzetzolder. Als dit uw interesse heeft geprikkeld, zien we u graag bij een bezichtiging.

Entree
Karakteristieke voorpui met snijvoeg en muurankers. Bij de voordeur kan het bovenste deel open wat met name in de zomer heel prettig is voor extra ventilatie.
Op de vloer ligt pvc wat is doorgelegd in de living. De hal heeft naast de trapopgang een royale garderobehoek en een paneeldeur met roederamen geeft toegang tot de living.

Living
Gezellige living met een groot raam aan de straatzijde met dubbel glas en een brede radiator. Op de vloer ligt pvc, de wanden zijn gespoten en de muur bij de eethoek wordt gesierd door een houten planken. Er is een praktische trapkast met verlichting en bij de zithoek geeft een schuifpui met toegang tot de sfeervolle stadstuin. De bovenraampjes kunnen open zodat de ruimte goed geventileerd kan worden.

Keuken
De keuken heeft een plavuizen vloer en achter het werkblad en op de zijmuren zijn metrotegeltjes geplaatst. Er is een rechte keukenopstelling met kastruimte, laden, bovenkastjes met bladverlichting, de vaatwasser, een elektrische oven, een
5 pits gaskomfoor, rvs stalen afzuigkap met de afvoer naar buiten maar die moet worden vervangen. Er zit een kunststof plafond met inbouwspots en vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken
Fijne bijkeuken met een tuindeur. Op de vloer liggen lichte vloertegels, de wanden zijn licht betegeld, we treffen er de wasmachine- en drogeraansluiting, de cv installatie en de toiletruimte met lichte wandtegels, donkere vloer, een staande toiletpot, radiator en een klapraampje met enkel glas.

Badkamer begane grond
De badkamer mag je uniek noemen met een schuifpui naar de tuin, hoe lekker is dat op een mooie zomerdag! De wanden zijn betegeld met lichte metrotegeltjes en op de vloer liggen speelse gekleurde tegels. Achterin staat een hoek-ligbad met een mengkraan, er is een separate douchehoek met thermostaatkraan, hand- en regendouche, een wastafelmeubel met marmeren blad, bijpassende spiegel, laden en kastjes. Een radiator verwarmd de ruimte, inbouwspots in het plafond en er zit een klapraam met hor voor de natuurlijke ventilatie.

1e Verdieping
Steile trap naar de slaapverdieping met een houten verdiepingsvloer. Bovenaan de trap zit een handige wegzetruimte achter een deurtje met daarboven een groot raam dus prettig lichtinval in het trappenhuis en de overloop.
Op de overloop ligt pvc, er is een vaste kast en een luik naar de wegzetzolder boven de voorste slaapkamer.
1e Slaapkamer voorzijde – een gezellige kamer waar een dakkapel zit met openslaande ramen en een hor. Op de vloer ligt laminaat, 2 vaste kasten, schuine wanden met vliesbehang, lambrisering met een rollaag en een vast dressoir.
2e Slaapkamer achterzijde – ruime kamer met een lichte laminaatvloer, kunststof kozijn met dubbel glas in een draai/kiepraam en tevens een draai/kiepdeur naar een dakterras met hekwerk.
Vanaf het dakterras met bitumen heeft u leuk zicht op de binnenstad. Er zit een systeemplafond en een elektrisch te bedienen zonnescherm. Deze slaapkamer heeft een plat dak vanwege de dakopbouw met houten gevelbekleding.

Tuin
Echt een knusse en evengoed verrassend ruime stadstuin, sfeervol bestraat met meerdere terrassen. Bij de schuifpui een drainafvoer en zinken hemelwaterafvoer.
Achterin de tuin is een poortdeur naar de Baansteeg en een ruime stenen berging met knappe dakgoot, dito raamkozijn en een drainafvoer bij de schuurdeur. De schuur heeft een werkbank, verlichting en stopcontacten, nóg een deur met gewapend glas naar de achterliggende Baansteeg en een losse trap naar de verdieping met extra bergruimte over de gehele breedte van de schuur. De voorste helft hoort bij dit pand en een stenen scheidingswand naar het achterste deel hoort bij de buren. De ruimte is geïsoleerd met piepschuimplaten en er zit nog een deur aan de steegzijde voor het naar binnen tillen van opslag.

Bijzonderheden:
- Schilderwerk buitenom 2020
- Dakbeschot is asbest
- Parkeervergunning€ 31,- per jaar
- HVC pas voor restafval en gft
- Fijne en gezellige woonomgeving

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1890
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1890
Woon oppervlakte 86.7
Inhoud woonhuis 307
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 47.67
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 113
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15.89
Tuin breedte 3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1890
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1890
Woon oppervlakte 86.7
Inhoud woonhuis 307
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 47.67
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 113
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15.89
Tuin breedte 3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij