Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op loopafstand van het centrum....

Nabij het centrum van Heemskerk in de woonwijk Poelenburg staat deze tussenwoning met vrijstaande stenen berging. De woning is in 1967 gebouwd op een perceel van 149 m² en is altijd door de eerste bewoners bewoond geweest. Op de begane grond tref je naast de entree, het toilet, trapopgang, een lichte doorzonwoonkamer met uitbouw en een semi open keuken en bijkeuken aan. Vanuit de keuken is de achtertuin, gelegen op het noordoosten, en berging bereikbaar. Op de eerste verdieping is de badkamer v.v. douche, toilet en wastafel. In totaal telt de woning maar liefst vijf slaapkamers waarvan drie op de eerste verdieping en twee met dakkapel op de tweede verdieping. 

Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang, toilet met fontein, toegang naar semi open keuken, vaste kast met opstelling/aansluiting cv-ketel, toegang naar doorzonwoonkamer. Vanuit de keuken toegang naar de bijkeuken en de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badcel v.v. toilet, douche en wastafel.

Tweede verdieping: middels vaste trap naar voorzolder, berging en twee slaapkamers beide v.v. kunststof dakkapel.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging v.v. elektra.

Bijzonderheden - energielabel C; - projectnotaris Jansen & Van Commenee; - kluswoning, de woning dient gemoderniseerd te worden; - de woning is aan de achterzijde uitgebouwd; - muur, dak en ramen zijn gedeeltelijk geïsoleerd; - 2 minuten lopen naar kinderboerderij Dierendorp; - gelegen op loopafstand van het centrum van Heemskerk; - binnen een aantal minuten fietsen zijn de Heemskerkse duinen bereikbaar.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 149
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 149
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland