Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Tussenwoning met vrij uitzicht over park “De Vlaskamp”

De woningen aan de Kadijk zijn gebouwd in 2009 en hebben een fantastisch vrij uitzicht over de Vlaskamp. De tussenwoning is volledig geïsoleerd, goed onderhouden, heeft 137 m² woonoppervlakte en is gelegen op een perceel van 163 m².

Bij thuiskomst kunt u de auto parkeren op één van de vele parkeerplaatsen in de straat.

Via de ruime hal komt u in de woonkamer die is voorzien van een vinyl vloer en openslaande deuren naar de achtertuin. Door de raampartij aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterzijde is er veel lichtinval in de woonkamer en keuken. Het zitgedeelte is gesitueerd aan de achterzijde van de woning, zodat u meer privacy heeft en kunt genieten van het uitzicht op de achtertuin.

De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en geplaatst in een rechte opstelling, die is voorzien van een vaatwasser, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap. In de kastenwand is de koel-vriescombinatie en combimagnetron ingebouwd. Tevens heeft u veel kastruimte tot uw beschikking.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer die is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wandcloset, wastafel met meubel en radiator. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken en op de begane grond is zonnescherm aan de gevel bevestigd.

Via een vaste trap heeft u toegang naar de tweede verdieping met op de ruime overloop de opstelling de cv-ketel, WTW-installatie, wasmachine, droger en de omvormer voor 8 zonnepanelen. Mocht er behoefte zijn aan een vijfde slaapkamer, dan kunt u door het plaatsen van een dakkapel en het wijzigen van de indeling een vijfde slaapkamer creëren.

De voor- en achtertuin zijn netjes aangelegd. Op de erfafscheiding zijn houten schuttingen geplaatst met betonnen palen. Op het terras aan de achtergevel kunt u genieten van de avondzon tot de zonsondergang.

Bijzonderheden: - Bouwjaar 2009; - Gebruiksoppervlakte wonen 137 m²; - Perceeloppervlakte 163m²; - Inhoud ca. 489 m³; - Zeer kindvriendelijke woonwijk met diverse basisscholen; - Vrij uitzicht over park "De Vlaskamp"; - Op loopafstand van NS-station Heemskerk en winkelcentrum Citadel; - Ruime woning met 4 ruime slaapkamers met mogelijkheid tot het creëren van een vijfde slaapkamer; - Energiezuinige woning met Label A! - Zonnige achtertuin gelegen op het westen; - Elektrische zonwering achterzijde; - 8 zonnepanelen, per paneel 400 WP; - Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 489

Overige

Perceel oppervlakte 163

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 489

Overige

Perceel oppervlakte 163

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland