Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk wonen in het centrum van Heemskerk!

Gelegen in het centrum van Heemskerk staat dit keurig en modern afgewerkt 3-kamerappartement. Het appartement ligt op de derde verdieping van het complex en heeft een eigen berging op de begane grond. Het appartement is in 2018 volledig opgeknapt en beschikt over een lichte doorzonwoonkamer met balkon, twee slaapkamers, een keurige badkamer en een ruime semi open keuken v.v. elektra. Om een lang verhaal kort te maken een fantastisch appartement.

Indeling Begane grond: hoofdentree, bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en toegang naar de bergingen.

Derde verdieping: trappenhuis, meterkast, entree woning, gang, toilet (modern) met fontein, slaapkamer, moderne badcel v.v. douchehoek en wastafel met meubel, tweede slaapkamer, toegang naar de woonkamer met balkon aan de achterzijde en keuken v.v. inbouwapparatuur aan de voorzijde.

Bijzonderheden - energielabel D; - geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas; - vernieuwde elektra met 8 groepen, 2 aardlek- en 1 hoofdschakelaar (2018); - afgewerkt met keurige laminaatvloer (2018); - zowel vloer- als plafondisolatie aangebracht (2018); - vernieuwde keuken, badkamer en toilet (2018); - balkon met vrij uitzicht op het noordoosten en v.v. elektra; - de V.v.E. bijdrage (servicekosten) bedragen thans € 153,97,- per maand. Dit is o.a. bestemd voor gemeenschappelijk planmatig onderhoud, zoals het schilderwerk, dak, gevel, metselwerk, onderhoud en vervanging CV-ketel, incl. bijbehorende onderhoudscontracten. De V.v.E. is actief, vergadert jaarlijks, heeft een 10-jaren onderhoudsbegroting en wordt professioneel beheerd; - ideale ligging ten opzichte van het centrum; - duinen en strand zijn op fietsafstand.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 220

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 220

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland