Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met trapgevel

De Groenelaan 34 staat op een perceel van 216 m² en heeft een woonoppervlakte van 113 m². De ligging mag gerust ideaal genoemd worden, want het centrum van Beverwijk ligt hier letterlijk om de hoek en achter de woning ligt het Westerhoutpark.

De twee-onder-een-kapwoning valt direct op door de mooie trapgevel met knipvoegen en strak geschilderde kozijnen. In de ruime hal wordt u gelijk verrast door de originele paneeldeuren met schitterende architraven en verrassende indeling. Aan de linkerkant van de woning is een uitbouw geplaatst, waarin een kantoorruimte, wasruimte, toilet en een groot deel van de keuken is gecreëerd. Onder de trap heeft u toegang naar een ruime kelder, die in gebruik is geweest als wijnkelder. De woonkamer heeft een hoog plafond met glad stucwerk en een Amsterdamse plint. De grote raampartijen en openslaande deuren aan de achterzijde, zorgen voor veel lichtinval. Het zitgedeelte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning met een openhaard en het eetgedeelte staat direct in contact met de open keuken en kijkt uit op de fraai aangelegde tuin.

De keuken is opgesteld in een rechte opstelling met vaatwasser en een schiereiland met een 5 pits gasfornuis, afzuigkap en oven.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer die is voorzien van ligbad, douchehoek, wandcloset, wastafel en handdoekradiator. Vanaf de overloop heeft u middels een vlizotrap toegang naar vliering met veel bergruimte.

De tuinliefhebber kan hier zijn hart ophalen in de 16 meter diepe achtertuin. De variatie aan planten en kleuren is fantastisch en de ligging van het park achter de woning geeft een gevoel alsof je in een bos woont. Tevens staat achterin de tuin een ruime houten schuur met een grote veranda aan de voorzijde.

Bijzonderheden: - centrale ligging met centrum Beverwijk en het NS-station op loopafstand; - Westerhoutpark achter de woning; - trapgevel met knipvoegen (in 2015 voegwerk voorgevel en zijgevel vernieuwd); - uitbouw aan de zijkant; - diepe achtertuin van 16 meter; - kelder (te gebruiken als wijnkelder); - Amsterdam ligt op 30 minuten rijden, Haarlem en Alkmaar ligt op ca. 20 minuten rijden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1907
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1907
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 480

Overige

Perceel oppervlakte 216

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1907
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1907
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 480

Overige

Perceel oppervlakte 216

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland