Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

GEZINSWONING IN ZWAANSMEER
Welkom bij jouw nieuwe thuis in de gezellige en kindvriendelijke buurt Zwaansmeer! Deze woning is perfect voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens die op zoek zijn naar comfort en gemak. Met een woonoppervlakte van ongeveer 124 m², vier slaapkamers, een voor- en achtertuin en een aangrenzende garage, biedt deze woning alles wat je nodig hebt. Bovendien ben je slechts een korte fietsrit verwijderd van het centrum van Beverwijk en loop je zo naar de supermarkt. Met gemakkelijke toegang tot de uitvalswegen, ben je altijd goed verbonden.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Te moderniseren eengezinswoning met voor- en achtertuin en een aangrenzende garage.
- Indeling begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, ruime woonkamer en een eenvoudige keuken met deur naar de achtertuin.
- Indeling eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet.
- Indeling tweede verdieping: overloop met cv-ketel (Intergas 2004) en een zolderkamer met dakraam.
- Achtertuin op het noordwesten met achterom en toegang tot de garage voorzien van elektra en een handmatig te bedienen garagedeur.

EEN KIJK IN JOUW NIEUWE THUIS
Wanneer je binnenkomt in deze eengezinswoning, voel je je meteen welkom. De entree biedt toegang tot de meterkast en een handig toilet. De woonkamer is ruim en licht dankzij de grote ramen. Hier kun je heerlijk ontspannen of gezellig samenzijn met familie en vrienden.

De keuken is eenvoudig en praktisch, en biedt directe toegang tot de achtertuin. In de zomer kun je de deur openzetten en genieten van je eigen groene plekje, ideaal voor een kopje koffie of een barbecue. De tuin ligt op het noordwesten, wat betekent dat je er 's avonds nog van de zon kunt genieten. Met een achterom en een garage die voorzien is van elektra, is de tuin ook erg praktisch.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, ideaal voor een gezin. De badkamer is functioneel en voorzien van een douche, wastafel en toilet. Een trap omhoog brengt je naar de tweede verdieping, waar je een extra zolderkamer vindt. Deze ruimte is licht door het dakraam en kan gebruikt worden als slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.

De woning heeft een energielabel B, wat betekent dat het redelijk energiezuinig is. Dit kan bijdragen aan lagere energiekosten en meer comfort. De cv-ketel (Intergas 2004) zorgt voor een betrouwbare verwarming van het huis.

BELANGRIJKE GEGEVENS OP EEN RIJ
De woning heeft een woonoppervlakte van circa 124 m² en een perceeloppervlakte van ongeveer 168 m². De tuin ligt op het noordwesten, ideaal voor de avondzon. Met scholen, het centrum van Beverwijk en uitvalswegen in de buurt, is de locatie heel aantrekkelijk.

PRIKKEL JE ZINTUIGEN
Stel je voor: op een zonnige middag in je achtertuin zitten, met de geur van bloemen en het geluid van spelende kinderen. Voel de warmte van de zon terwijl je ontspant met een kopje koffie. Zie jezelf koken in de keuken met de deur open naar de tuin, waar een gezellige barbecue aan de gang is. Dit huis prikkelt al je zintuigen en voelt meteen als thuis.

NEEM ACTIE NU!
Wees er snel bij en plan direct een bezichtiging via onze website. Wacht niet te lang, want woningen zoals deze zijn erg gewild! Kom zelf de mogelijkheden van deze woning in Zwaansmeer ontdekken en maak van dit huis jouw nieuwe thuis.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN
Deze te moderniseren eengezinswoning in de kindvriendelijke buurt Zwaansmeer biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Op de begane grond vind je een ruime woonkamer, eenvoudige keuken en toegang tot de achtertuin. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een functionele badkamer. De tweede verdieping biedt een zolderkamer met dakraam. De achtertuin op het noordwesten heeft toegang tot de garage, voorzien van elektra en een handmatige garagedeur. Met een woonoppervlakte van circa 124 m² en een perceeloppervlakte van ongeveer 168 m², is dit huis ideaal voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte ca. 124 m2;
- Energielabel B;
- Voorzien van 8 zonnepanelen
- Bouwjaar ca. 1975;
- CV-ketel Intergas 2004;
- De akte van levering dient gepasseerd te worden bij projectnotaris Batenburg in Beverwijk;
- Het betreft een voormalige huurwoning van wooncorporatie Pré Wonen, waardoor een sociale huurder van Pré Wonen voorrang krijgt bij de verkoop/aankoop van deze woning  (indien deze een sociale huurwoning achterlaat);
- Op de woning rust een zelfbewoningsplicht van 3 jaar na passeren van de akte van levering bij de notaris;
- Verkoop aan natuurlijk persoon voor eigen gebruik;
- Aanvullende clausules op te nemen in de koopovereenkomst van toepassing;
- Oplevering zo spoedig mogelijk, uiterlijk 8 weken na tekenen koopovereenkomst.

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 438

Overige

Perceel oppervlakte 168

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 438

Overige

Perceel oppervlakte 168

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem